Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Corfu

Ervaar de vrijheid

Corfu wordt de groene parel van de Ionische eilanden genoemd, dankzij de rijke natuur op het eiland. Met een huurauto wordt het mogelijk tijdens een vakantie op Corfu zowel deze natuur, als de historische hoogtepunten en de hoofdstad van het eiland te verkennen. Met de huurauto zijn zelfs de moeilijkst bereikbare plekken te bezoeken. Bij de ANWB kun je voor voordelige prijzen een auto huren op Corfu en hieronder geven we je tips voor de perfecte autovakantie op dit Griekse eiland.

Korting op autohuur Corfu voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Corfu

Corfu

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om met een huurauto Corfu verkennen

Corfu heeft een rijke historie die vandaag de dag nog altijd tastbaar is. Wanneer je een auto huurt op Corfu en over het eiland rijdt, maak je een reis door de tijd over een van de groenste Griekse eilanden.

Het helderblauwe water van het Korissionmeer is deels verbonden met de zee. Dit natuurgebied is een geliefde rustplaats voor vele watervogels. Vanaf de top van de berg Pandokrator (906 meter) kun je Italië en Albanië zien liggen. Met een huurauto zijn alle stranden van Corfu te berijden, van het verscholen strand van Pelekas tot bruisend familiestrand Glyfada.

Een rondreis over Corfu leidt naar verschillende historische bezienswaardigheden, zoals villa Mon Repos, de geboorteplek van prins Phillip van Engeland. Wandel langs de 15de-eeuwse muren van de Oude Vesting in Corfu Stad, gebouwd door de Venetianen. Ten zuiden van de stad ligt het beroemde zomerpaleis van keizerin Sissi: het Achilleion. In de paleistuinen staan gedetailleerde beeldhouwwerken die voor de keizerin zijn gemaakt. Door een auto huren verandert een luie zonvakantie in een relaxte roadtrip waarbij je zelf het tempo en je activiteiten bepaalt.