Auto huren Australië - All-in bij de ANWB

Als je veel van Australië wilt zien is een huurauto onmisbaar. Het Opera House in Sydney, het Kakadu National Park en natuurlijk het Great Barrier Reef. Een willekeurig paar hoogtepunten van dit fantastische land. Regel hier voordelig je autohuur en ga downunder. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Australië voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Australië

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.

Tip: ontdek Australië met een huurauto

Vergeet ook zeker niet de Great Ocean Road, een van de mooiste autoroutes ter wereld! Deze autoroute mag niemand missen wanneer men in Australië is. De Great Ocean Road begint in Torqay, ten westen van Melbourne en eindigt in Port Fairy. Prachtig rijden met een eigen huurauto natuurlijk.

Meer tips om te doen in Australië

Bezoek het Opera house in Sydney. Ga duiken in het prachtige Great Barrier Reef. Zie de prachtige Whitsunday Islands met haar witte poederstranden en groene bossen. Ga op zoek naar koala’s en kangoeroes op Kanaroo Island. Of bezoek Kakadu National Park, een prachtig park met rotsplateaus, rode rotswanden watervallen, lange rivieren en heel veel wildlife. Prima te bereiken met de eigen huurauto.

Waarom autohuur in Australië?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.