Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een auto huren in Australië

Voor een onvergetelijke roadtrip

Reis naar de andere kant van de wereld voor een rondreis door woestijnen, langs wereldberoemde koraalriffen en moderne steden in het land down under. Een auto huren in Australië is geen overbodige luxe, want tussen bestemmingen zitten soms immense afstanden die met eigen vervoer wel zo gemakkelijk te overbruggen zijn. Bij de ANWB kun je voor scherpe tarieven een auto huren in Australië en tips krijgen voor een onvergetelijke roadtrip door dit veelzijdige land.

Korting op autohuur Australië voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Australië

Australië

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Van outback tot wereldstad met een huurauto in Australië

Australië is ondanks zijn grootte ideaal voor autorijders, want er zijn verschillende uitgestippelde routes. Volg bijvoorbeeld de Great Ocean Road, die langs de zuidkust van Australië slingert. Om de grote steden van het land te bezoeken, kies je ervoor om een auto te huren en de oostkust van Australië te bezoeken, van Sydney naar Brisbane.

Maar een van de voornaamste redenen om een auto te huren tijdens je vakantie in Australië is toch wel de natuur. Zo is de felrode, heilige berg Uluṟu van kilometers ver te zien, midden in het barre woestijnland. In de provincie Queensland ligt het beroemde Great Barrier Reef langs de kust. In het westen ligt nationaal park Karijini, met torenhoge kloven die je klein laten voelen. En Kangaroo Island is de thuishaven van koala’s, pinguïns en kangoeroes.

Ook wie liever de drukte opzoekt, kan het best een auto huren in Australië. Zo lig je het ene moment op Bondi Beach en woon je het volgende moment een voorstelling bij in het operahuis van Sydney. Rijd vervolgens richting Melbourne om over de straten met victoriaanse gebouwen te slenteren. Hoofdstad Canberra is een traktatie voor kunstliefhebbers, met het nationaal museum, kunstmuseum en Aboriginalmuseum.