Auto huren Genève

In het Franstalige gedeelte van Zwitserland ligt de mooie stad Genève aan het gelijknamige meer. De stad heeft een prachtige ligging en veel mooie bezienswaardigheden, Genève wordt hierdoor dan ook steeds populairder als vakantiebestemming. Ook op vakantie naar Genève? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Genève voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Geneve

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Genève

De grootste attractie van de stad is misschien wel het meer van Genève, met als centrale attractiepunt de grote fontein Jet d’Eau, inmiddels hét symbool van de stad. Langs het meer loopt een grote boulevard waar ook weer veel bezienswaardigheden te bewonderen zijn, denk aan de gigantische Bloemenklok of het indrukwekkende Brunswick Monument. Ook het historische centrum beschikt over vele leuke winkeltjes en terrasjes waar je kunt genieten van een lekker drankje.

Waarom autohuur in Genève

Een auto huren op vakantie is altijd handig! Op deze manier heb je de mogelijkheid Genève en de omgeving op je gemak te ontdekken. Rijd bijvoorbeeld eens naar de andere kant van het meer en bezoek de stad Lausanne! Of bezoek één van de mooie stadsparken die langs de boulevard liggen.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.