Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Oslo

Voor een groene stedentrip

Een auto huren in Oslo, de hoofdstad en grootste stad van Noorwegen, is de start van een groene stedentrip. De levendige metropool ligt fraai aan het beeldschone Oslofjord. De stad is rijk aan kunst, met als duidelijkste voorbeeld de honderden beelden in het Frogner Park, en heeft een bruisend havengebied. Met de huurauto heb je de vrijheid om prachtige fjordenlandschappen in de omgeving te verkennen. Bij de ANWB regel je een huurauto in Oslo tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Oslo voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Oslo

Oslo

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Oslo

Een auto huren in Oslo doe je bij aankomst op het vliegveld. De luchthaven ligt op ruim een half uur rijden van de stad. De bekendste attractie in Oslo is de beeldentuin van de Noorse beeldhouwer Gustav Vigeland in het Frogner Park. Hier wandel je langs ruim tweehonderd beelden, waarvan de 17 meter hoge monoliet met naakte figuren het meest in het oog springt. Op het schiereiland Bygdøy, ten westen van het centrum, ligt een aantal prachtige musea. Hier duik je bijvoorbeeld in de geschiedenis van de Vikingen en de Noorse zeevaart.

Karls Johans Gate is de belangrijkste winkelstraat, met ketens van alle beroemde modemerken. Aan het eind van de straat ligt het indrukwekkende 18de-eeuwse koninklijk paleis, waar rondleidingen worden gegeven. Het futuristisch ogende operagebouw is ook een architecturaal hoogstandje. Aker Brygge is het bruisende havengebied van Oslo, met een lange boulevard langs het water en tal van horeca- en uitgaansgelegenheden.

Met het gemak van een huurauto kijk je ook buiten Oslo rond. Op ruim een uur rijden ligt het prachtige Frederikstad, een van Europa’s best bewaarde versterkte steden. Bij Vestfold raak je betoverd door het uitzicht op het fjord in Verdens Ende, Noors voor ‘het einde van de wereld’. Natuurliefhebbers trekken naar Lillehammer voor een autorit door schitterende landschappen in de Gudbrandsdalenvallei.