Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een auto huren in Zuid-Afrika

Voor een onvergetelijke vakantie

Het land van de uitgestrekte wildparken en steden waar meerdere culturen samenkomen, staat op menige vakantiewensenlijst. Door een auto te huren in Zuid-Afrika krijg je de kans om van de vergezichten op de Panorama Route te genieten of een rondreis te maken van Kaapstad naar Port Elizabeth en Bloemfontein. Je kunt bij de ANWB makkelijk een auto huren in Zuid-Afrika en tips vinden voor een onvergetelijke autovakantie.

Korting op autohuur Zuid-Afrika voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek Zuid-Afrika met een huurauto

Het uitgebreide wegennetwerk van Zuid-Afrika leidt je van de stranden en de ‘windy city’ Port Elizabeth in het zuiden naar de wijngaarden en de cultuurrijke gerechtelijke hoofdstad Bloemfontein in het binnenland. Alle hoogtepunten van het land zijn met een huurauto goed te bereiken.

In Kruger Park en het Isimangaliso Wetland Park is genoeg wildleven te spotten, gewoon vanuit je eigen huurauto. Zo beleef je een privésafari waarbij je leeuwen, olifanten en neushoorns in de verte ziet. Rij ook met je huurauto naar het rotsachtige strand Boulders Beach. Dit ligt op een uur rijden van Kaapstad en is de thuisbasis van een grote kolonie pinguïns.

De 200 kilometer lange Panorama Route is misschien wel de bekendste autoroute van Zuid-Afrika, met uitzichtpunt God’s Window als een van de hoogtepunten. Hier kijk je uit over een ravijn met een dichtbegroeid oerwoud. Langs de zuidkust leidt de Zuid-Afrikaanse wijnroute langs wijngaarden in groene valleien. Hier wordt de typisch Kaapse wijn gemaakt.