ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

Ruim 10.000 mensen doen vrijwilligerswerk bij de ANWB. Zoek een leuke activiteit uit en doe ook mee. Voor een paar uur, een dag of vaker. Er is van alles te doen! Als ANWB-vrijwilliger ben je altijd bezig met het helpen van andere mensen en met een van de ANWB-thema’s: vrije tijd, mobiliteit en verkeersveiligheid. Samen maken we Nederland een stukje mooier!

Handige sleutelaars

Handige sleutelaars

Voor verschillende locaties in Nederland zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, vind je het leuk om in teamverband te werken? Meld je aan!

Test trolleys voor de Kampioen

Test trolleys voor de Kampioen

De Kampioen gaat trolleys van handbagageformaat testen. We zoeken testers die kijken naar het gebruiksgemak en enthousiastelingen die de duurzaamheid van de wielen gaan testen.

E-bikes testen voor de Kampioen

E-bikes testen voor de Kampioen

Op 7, 8 en 9 maart in het midden van het land worden 20 verschillende merken getest op een uitdagend, heuvelachtig parcours. Inmiddels hebben zich voldoende deelnemers aangemeld.

Hoogstamfruitbomen snoeien in februari of maart

Hoogstamfruitbomen snoeien in februari of maart

Help komend voorjaar de stichting Instandhouding Kleine Landschapselementen (IKL) met het snoeien van de hoogstamfruitbomen. In 2019 doen we dit voor het 25e en tevens laatste jaar.

Nieuws

ANWB vrijwilligers testen elektrische fietsen

ANWB vrijwilligers testen elektrische fietsen

Op de laatste woensdag in oktober kwamen 20 ANWB vrijwilligers naar Wassenaar om e-bikes te testen. Allemaal nieuwe modellen van 2019. De vrijwilligers hebben deze dag zo’n 660 testkilometers afgelegd. Lees alles over hun bevindingen

Nieuwe ANWB-informatieborden in Maastricht

Nieuwe informatieborden in Maastricht

In Maastricht zijn 46 nieuwe ANWB-informatieborden onthuld. Ruim 250 wandelaars liepen een speciale route langs de monumenten.