ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

Ruim 10.000 mensen doen vrijwilligerswerk bij de ANWB. Zoek een leuke activiteit uit en doe ook mee. Voor een paar uur, een dag of vaker. Er is van alles te doen! Als ANWB-vrijwilliger ben je altijd bezig met het helpen van andere mensen en met een van de ANWB-thema’s: vrije tijd, mobiliteit en verkeersveiligheid. Samen maken we Nederland een stukje mooier!

Gezocht: Chauffeurs voor ANWB Kinderfietsenplan

Gezocht: Chauffeurs voor ANWB Kinderfietsenplan

In het noorden, oosten en zuiden van Nederland zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om fietsen op te halen bij mensen die een fiets doneren voor het Kinderfietsenplan. Wil je meehelpen, meld je aan!

Begeleiders gezocht voor training Wandelvierdaagse Nijmegen

Begeleiders gezocht voor training Wandelvierdaagse Nijmegen

Wij zoeken ervaren wandelaars om in groepsverband  andere wandelaars te trainen en voor te bereiden voor de Nijmeegse vierdaagse.

Gezocht: Handige sleutelaars

Gezocht: Handige sleutelaars

Voor onze locatie Woerden, Leeuwarden en Eindhoven zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, vind je het leuk om in teamverband te werken? Meld je aan!

Nieuws

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilliger bij ANWB Streetwise

Met Streetwise, het verkeerseducatie programma van de ANWB, leer je kinderen hoe ze veilig door het verkeer komen. Lijkt dit je wat?

Bezoek het programma van ANWB Streetwise next level

Bezoek ANWB Streetwise next level

Om de verkeersveiligheid van jongeren te verbeteren zet we het verkeersprogramma ANWB Streetwise next level in. Ben je geìnteresseerd in het programma? Bezoek dan een school.