ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

26-5-2020

De maatregelen zijn stapsgewijs versoepeld en het openbare leven komt langzaam weer op gang. Uiteraard worden overal wel de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, want we moeten het coronavirus zoveel mogelijk onder controle zien te houden met elkaar.

Wij staan natuurlijk ook te popelen om weer te beginnen. Maar voorlopig moeten we nog even geduld hebben. Op dit moment is het wat ons betreft nog te vroeg om alle projecten weer op te starten, maar het is wel de bedoeling om sommige vrijwilligersactiviteiten vanaf 1 juni te hervatten. Uiteraard doen we dat wel conform de richtlijnen van het RIVM en volgens een vastgesteld protocol.

Raadpleeg deze site om op de hoogte te blijven van de activiteiten of abonneer je op onze nieuwsbrief (aanmelden kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@anwb.nl.

Informatie coronavirus

Nieuws

Kampeerreisbegeleiders gezocht

Kampeerreisbegeleiders gezocht

Voor het seizoen 2021 zoeken wij nieuwe reisbegeleiders voor de groepsreizen van ANWB Kamperen. Is kamperen je passie en wil je hiermee iets doen?

Vacatures bondsraad

Vacatures bondsraad

De bondsraad zet zich actief in voor de belangen van ANWB-leden, de ANWB en de samenleving. Per 1 januari 2021 zijn er 17 vacatures in de bondsraad.