ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

De nieuwe maatregelen betreffende de verspreiding van coronavirus die zijn ingegaan, raken ook onze maatschappelijke projecten. De ANWB heeft daarom besloten om geplande bijeenkomsten en evenementen af te gelasten of uit te stellen. Als er meer bekend is, geven we op deze site weer een actuele stand van zaken.

Raadpleeg deze site om op de hoogte te blijven van de activiteiten of abonneer je op onze nieuwsbrief (aanmelden kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@anwb.nl).

Informatie coronavirus

Activiteiten

Help mee fietsen ophalen

Help mee fietsen ophalen

Wij zoeken vrijwilligers die fietsen ophalen bij mensen die een fiets doneren voor het Kinderfietsenplan. 

Gezocht: Handige sleutelaars

Gezocht: Handige sleutelaars

Voor verschillende locaties zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, vind je het leuk om in teamverband te werken? Meld je aan!

Nieuws

Vroege vogels gezocht voor verkeerseducatieprogramma Streetwise

Vroege vogels gezocht voor Streetwise

Naast vaste instructeurs heeft ANWB Streetwise vrijwilligers nodig die helpen bij verkeerseducatie op basisscholen. Lijkt het je leuk en kun je je 1 á 2 keer in de maand inzetten gedurende langere tijd?

Jaaroverzicht 2020

Maatschappelijke projecten 2020

2020 was een bijzonder jaar en loopt ten einde. Met onze projecten in de Coronatijd hebben we samen met onze leden veel kunnen betekenen voor de maatschappij en daar zijn we blij mee.