ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

2-4-2020

Het kabinet heeft onlangs extra aanvullende maatregelen getroffen om het coronavirus te stoppen. Deze en reeds bestaande maatregelen raken direct het vrijwilligerswerk en de maatschappelijke projecten van de ANWB. De ANWB had al besloten om tot en met 6 april geen (vrijwilligers)activiteiten meer uit te voeren of vrijwilligersbijeenkomsten te organiseren. Door de nieuwe aanvullende maatregelen die op 23 maart jongsleden zijn ingegaan en op 31 maart zijn verlengd heeft de ANWB haar maatregelen aangescherpt. Tot 1 juni worden geen vrijwilligersactiviteiten uitgevoerd. Ingeplande activiteiten in deze periode worden verplaatst of geannuleerd.

De ANWB volgt nauwgezet de ontwikkelingen omtrent het coronavirus. Indien nodig nemen wij aanvullende maatregelen en zullen wij u hierover informeren.

We sluiten af met het belangrijkste in deze periode, zeker nu alle maatregelen verlengd zijn tot eind april: Hou vol, blijf gezond en let goed op jezelf en de mensen in je omgeving! 

Informatie coronavirus

Nieuws

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilliger bij ANWB Streetwise

Met Streetwise, het verkeerseducatie programma van de ANWB, leer je kinderen hoe ze veilig door het verkeer komen. Lijkt dit je wat?

Bezoek het programma van ANWB Streetwise next level

Bezoek ANWB Streetwise next level

Om de verkeersveiligheid van jongeren te verbeteren zet we het verkeersprogramma ANWB Streetwise next level in. Ben je geìnteresseerd in het programma? Bezoek dan een school.