ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

Begin juni zijn we gestart met het opstarten van een aantal van onze maatschappelijke projecten. De routecontroleurs zijn weer op stap gegaan en vrijwilligers van het kinderfietsenplan halen de komende weken meer dan duizend fietsen op. Door de versoepelingsmaatregelen van het kabinet kunnen we weer een stapje verder gaan met het opstarten van onze projecten. Zo zijn vanaf 1 juli ritten met AutoMaatje, volgens een strikt protocol, weer toegestaan en kunnen vrijwilligers van het Kinderfietsenplan weer aan de slag in de werkplaatsen met inachtneming van de 1,5 meter. Met dit besluit zijn alle maatschappelijke projecten gelukkig weer opgestart.

Raadpleeg deze site om op de hoogte te blijven van de activiteiten of abonneer je op onze nieuwsbrief (aanmelden kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@anwb.nl).

Informatie coronavirus

Activiteiten

Nieuws

Is jouw idee € 10.000 waard?

Is jouw idee € 10.000 waard?

Heb jij een idee waarmee je Nederland mobieler, toegankelijker of verkeersveiliger maakt? ANWB Fonds helpt je op weg. Doe mee voor 6 oktober.

Vrijwilligers gezocht voor Streetwise in zuid Nederland en Friesland

Vrijwilligers Streetwise voor zuid Nederland en Friesland

Naast vaste instructeurs heeft ANWB Streetwise vrijwilligers nodig die helpen bij verkeerseducatie op basisscholen. Lijkt het je leuk en kun je je twee tot drie keer in de maand inzetten gedurende langere tijd?