ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

Ruim 10.000 mensen doen vrijwilligerswerk bij de ANWB. Zoek een leuke activiteit uit en doe ook mee. Voor een paar uur, een dag of vaker. Er is van alles te doen! Als ANWB-vrijwilliger ben je altijd bezig met het helpen van andere mensen en met een van de ANWB-thema’s: vrije tijd, mobiliteit en verkeersveiligheid. Samen maken we Nederland een stukje mooier!

Activiteiten

Word ambassadeur van het elektrisch rijden

Word ambassadeur van het elektrisch rijden

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij het begeleiden van de proefritten en het verstrekken van informatie en advies over elektrische auto’s.

Handige sleutelaars

Handige sleutelaars

Voor verschillende locaties in Nederland zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om aan fietsen te sleutelen. Ben jij handig, vind je het leuk om in teamverband te werken? Meld je aan!

Nieuws

ANWB vrijwilligers testen elektrische fietsen

ANWB vrijwilligers testen elektrische fietsen

Op de laatste woensdag in oktober kwamen 20 ANWB vrijwilligers naar Wassenaar om e-bikes te testen. Allemaal nieuwe modellen van 2019. De vrijwilligers hebben deze dag zo’n 660 testkilometers afgelegd. Lees alles over hun bevindingen

Nieuwe ANWB-informatieborden in Maastricht

Nieuwe informatieborden in Maastricht

In Maastricht zijn 46 nieuwe ANWB-informatieborden onthuld. Ruim 250 wandelaars liepen een speciale route langs de monumenten.