ANWB Vrijwilligerswerk
Help mee!

ANWB Vrijwilligerswerk

Doe je graag iets goed voor een ander? Dan ben je van harte welkom bij ANWB vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk bij de ANWB

De nieuwe maatregelen betreffende de verspreiding van coronavirus die zijn ingegaan, raken ook onze maatschappelijke projecten. De ANWB heeft daarom besloten om geplande bijeenkomsten en evenementen af te gelasten of uit te stellen. Als er meer bekend is, geven we op deze site weer een actuele stand van zaken.

Raadpleeg deze site om op de hoogte te blijven van de activiteiten of abonneer je op onze nieuwsbrief (aanmelden kan door een mail te sturen naar vrijwilligers@anwb.nl).

Informatie coronavirus

Activiteiten

Zet je licht aan!

Zet je licht aan!

We roepen heel Nederland op om tijdens de donkere dagen te zorgen voor goede fietsverlichting. We plaatsen een tag met de tekst "Zet je licht aan". Tag je mee?

 

Routecontroleurs voor fiets- en wandelroutes

Routecontroleurs voor fiets- en wandelroutes

Door de vele enthousiaste reacties hebben wij het maximale aantal aanmeldingen bereikt. Het is om die reden niet meer mogelijk om je voor deze activiteit aan te melden.

Nieuws

ANWB Campinginspecteurs gezocht

ANWB Campinginspecteurs gezocht

De ANWB zoekt nieuwe campinginspecteurs die hun talen spreken, over een eigen caravan of camper beschikken en in de zomermaanden ruim de tijd hebben om campings in binnen- en buitenland te inspecteren. Interesse?

Vroege vogels gezocht voor verkeerseducatieprogramma Streetwise

Vroege vogels gezocht voor Streetwise

Naast vaste instructeurs heeft ANWB Streetwise vrijwilligers nodig die helpen bij verkeerseducatie op basisscholen. Lijkt het je leuk en kun je je 1 á 2 keer in de maand inzetten gedurende langere tijd?