Auto huren Seattle - All-in via ANWB

Seattle is één van de moist gelegen steden in Amerika. De havenstad is omringd door water en bergen is onder meer de thuisstad van Microsoft, Boeing en Starbucks. De stad ontstond in 1851 maar ontwikkelde zich pas echt sinds 1893 met de aankomst van de spoorverbinding. En toen in 1897 goud werd ontdekt in Yukon (Canada) diende Seattle als toegangspoort voor gelukszoekers en bevoorrading en was de eerste groei een feit. Ga je Seattle ontdekken? Doe dit dan met een huurauto via ANWB en Sunny Cars!

Korting op autohuur Seattle voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Seattle

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek Seattle met een huurauto

Volgens Amerikanen is Seattle de beste stad om te verblijven. En dat wil wat zeggen want er is keuze genoeg in Amerika. Het bekendste gebouw in Seattle is ongetwijfeld de Space Needle, de 184 meter hoge toren die gebouwd is voor de wereldtentoonstelling van 1962. Met een glazen lift reis je in 43 seconden naar boven. Het uitzicht is adembenemend en je kan er goed eten! Wil je de stad verkennen, ga dan naar Belltown. Dit is een trendy wijk met leuke winkels, hippe restaurants en een paar terrasjes vindt. Wil je je letterlijk verdiepen in de geschiedenis van de stad, doe dan de Underground Tour.

Onder de oudste wijk kan je de catacomben zien van de stad van vóór de grote brand van 1889. Na de brand besloten ze de stad 3 meter te verhogen tegen overstromingen. De Underground Tour is een indrukwekkende rondleiding. In Seattle is Gas Works Park ook een aanrader. Dit park werd oorspronkelijk aangelegd om de gasfabriek op de landtong te camoufleren, maar werd een populair park omdat het een fantastisch uitzicht op downtown en Lake Union met zijn zeilboten en watervliegtuigen. Heel leuk om eens een middag te ontspannen.

Waarom autohuur in Seattle?

Ook in de omgeving van Seattle, in de staat Washington (niet te verwarren met de hoofdstad Washington D.C.!) is er veel te beleven. Voor de wat oudere reiziger is er 50 kilometer ten oosten van Seattle de omgeving waar de serie Twin Peaks werd opgenomen. Het dorp bestaat niet echt, maar de twee bergen (twin peaks) liggen er wel, op zo’n 15 kilometer van North Bend. In North Bend staat wel de Double R Diner (echte naam Twede’s) waar de hoofdrolspelers altijd koffie dronken.

Ben je op zoek naar natuurschoon, dan is Olympic Park een goede bestemming. Met regenwouden, bergen en een mooie kuststrook zijn het eigenlijk drie parken ineen. In de westelijke rivierdalen regent het enorm veel (4000 mm per jaar) en daardoor is de natuur hier weelderig. Ga naar Hurricane Ridge voor een spectaculair uitzicht over het Olympic Park en bij helder weer kan je zelfs Vancouver Island in Canada zien liggen. Rialto Beach is een deel van de kuststrook van Olympic Park en een kiezelstrand aan de Atlantische kust. Met een beetje geluk kan je vanaf het strand walvissen zien! Zoals je merkt is er zoveel te zien dat je die kans niet moet laten lopen. Huur een auto in Seattle via ANWB bij Sunny Cars.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.