Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Seattle

Voor een stedentrip in Emerald City

Seattle, de grootste stad in de staat Washington in het westen van de Verenigde Staten, is een mooie bestemming voor een stedentrip. Door een auto te huren in Seattle bezoek je alle hoogtepunten van de Emerald City, zoals een van de bijnamen van de stad luidt vanwege het vele groen. Bepalend in de skyline is de Space Needle, terwijl ook Pioneer Square en Pike Place Market populair zijn. Met de huurauto kun je ook rondkijken in een van de natuurparken buiten de stad. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Seattle voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Seattle

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Seattle

Een auto huren in Seattle doe je bij aankomst op de luchthaven om snel in de stad te komen. Symbool van de stad is de Space Needle van 184 meter hoog. Je kunt helemaal naar de top voor een panoramisch uitzicht. Pioneer Square vormt het oorspronkelijke Seattle, waar de rest van de stad omheen is gebouwd. Hier staat ook de oudste wolkenkrabber van de stad: Smith Tower uit 1914. Klondike Gold Rush National Historical Park bestaat uit 19de-eeuwse gebouwen uit de tijd van de goudkoorts.

Pike Place Market wordt wel de ziel van Seattle genoemd. Deze markt heeft naast talloze kraampjes met versproducten, kleding, sieraden en ambachten ook volop straatentertainment. Kunstliefhebbers bezoeken het Seattle Art Museum. Hier bewonder je verschillende collecties, variërend van Amerikaanse en inheemse kunst, maar ook objecten uit Afrika, Japan en van de aboriginals. Op Blake Island kom je in Tillicum Village alles te weten over de Salish-stammen die omstreeks 1800 in Seattle leefden. Ook de ruim honderd jaar oude Woodland Park Zoo is een populaire attractie.

Buiten Seattle zoek je met de huurauto de rust op in nationaal park Olympic, op twee uur ten westen van de stad. Nationaal park Mount Rainier is twee uur reizen ten zuiden van Seattle.