Auto huren Ajaccio - All-in via ANWB

Ajaccio is de hoofdstad van het prachtige eiland Corsica. Naast de bezienswaardigheden, is er nog veel meer te zien en te doen in deze stad! Via ANWB regel je bij Sunny Cars een huurauto in Ajaccio tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Ajaccio voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Ajaccio

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: Ontdek Ajaccio met een huurauto

De prachtige stad Ajaccio heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie, je vindt er pastelgekleurde huisjes, een heerlijk klimaat en vele toeristische bezienswaardigheden. Deze schilderachtige plaats ligt in een kleine baai aan de Middellandse Zee en staat bekend als de geboorteplaats van Napoleon. De keizer heeft zeker zijn stempel op de stad gedrukt, aangezien elke straat en elk park je aan Napoleon doet denken. Bewonder de historische bezienswaardigheden, of maak een boeiende tocht met een catamaran. Ajaccio zal je zeker betoveren!

Waarom autohuur in Ajaccio

Ajaccio is een prachtige stad en biedt veel voor iedere toerist. Ontdek wat de stad jou te bieden heeft! Maar niet alleen de stad zelf, het hele eiland Corsica is zeker de moeite waard! Zorg dat je niets mist en regel veilig vooraf je huurauto via ANWB bij Sunny Cars.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Frankrijk

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.