Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Edinburgh

De hoofdstad van Schotland wordt ook wel het Athene van het noorden genoemd. Zowel de oude als de nieuwe stad staan op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dat is natuurlijk niet voor niets! Ga jij op vakantie naar deze leuke stedentripbestemming? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Edinburgh voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Edinburgh

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Edinburgh

Edinburgh heeft een mooie ligging op de Schotse heuvels en is een spannende stad voor een stedentrip. Je kunt heel Edinburgh zien vanaf de top van Arthur’s Seat, een uitgedoofde vulkaan die in één van de grootste toeristische attracties van de stad is. De stad staat vol met historische gebouwen en een bezoekje aan het wereldberoemde Edinburgh Castle mag dan ook zeker niet ontbreken! Bezoek daarnaast één van de vele interessante musea, of geniet van de rust in de Royal Botanic Garden. Edinburgh heeft voor ieder wat wils!

Waarom autohuur in Edinburgh

Edinburgh is perfect voor jouw volgende stedentrip! En niet alleen de stad zelf, ook in de omgeving valt veel te ontdekken. Maar bijvoorbeeld een uitstapje naar het prachtige meer van Loch Ness, of naar de wereldberoemde Rosslyn Chapel. Boek een huurauto in Edinburgh, gemakkelijk via ANWB en Sunny Cars!