Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Toulon

Voor een culturele trip in Zuid-Frankrijk

Toulon in het zuiden van Frankrijk is een mooie uitvalsbasis voor een vakantie aan de Franse Rivièra. Door een auto te huren in Toulon maak je eenvoudig kennis met deze prachtige stad met zijn levendige haven en historische centrum. Hier bewonder je bijvoorbeeld de indrukwekkende kathedraal. Aan een van de gezellige pleinen vind je genoeg restaurants waar je smult van lokale specialiteiten met Provençaalse invloeden. Met de huurauto kun je ook buiten Toulon rondkijken. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Toulon voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Toulon

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Toulon

Een auto huren in Toulon doe je bij aankomst op de luchthaven, dat een half uur buiten de stad ligt. In het centrum zijn voldoende parkeermogelijkheden voor de huurauto. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Toulon is de 11de-eeuwse kathedraal met romaanse en barokke elementen. Het Place de la Liberté is een van de mooiste pleinen in de stad, met volop restaurants en cafés. Middelpunt is de 19de-eeuwse Fontaine de la Fédération met een beeld dat symbool staat voor strijdmacht en rechtvaardigheid. Het vlakbij gelegen Grand Hôtel is het bekendste theater van Toulon.

De stad heeft enkele interessante musea, waaronder het marinemuseum in de haven, met een rijke collectie aan kunststukken en modelschepen. Het belangrijkste kunstmuseum is gevestigd in een 19de-eeuws pand met renaissance-invloeden en heeft een collectie van ruim vijfduizend werken. In Toulon bezoek je ook een van de beroemdste markten van de Provence, op Cours de la Fayette.

Voor een fraai uitzicht over de stad en de Middellandse Zeekust neem je de kabelbaan naar de 584 meter hoge Mont Faron. Hier is ook de dierentuin van Toulon en starten enkele wandelroutes door het groene gebergte.

Met het gemak van een huurauto hoef je niet in de stad te blijven. Toulon heeft een mooie ligging aan de Côte d’Azur ten opzichte van Marseille, Cannes en Saint-Tropez. Ook de nabijgelegen streek Provence is goed aan te rijden, met prachtige steden als Manosque en Avignon.