Auto huren Toulon

Toulon is de hoofdstad van department Var en ligt aan de zuidkust van Frankrijk. De sfeer in de stad is te omschrijven alsl een mengeling van de provençaalse en mediterane cultuur. De stad is gebouwd in wat omschreven wordt als de mooiste natuurlijke baai van Europa. Toulon ligt tussen Marseille en Saint-Tropez. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Toulon voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Toulon

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Toulon

Het meest kenmerkende van Toulon is de schitterende baai waaraan de stad ligt. Een leuke start voor de verkenning van Toulon is een boottocht door de baai. Deze zijn het hele jaar door via meerdere maatschappijen te boeken. Je vaart langs de Nationale Marine en het vliegdekschip Charles de Gaulle. De marinebasis is de grootste van Frankrijk. Wil je meer weten over de zeevaartgeschiedenis van de stad en de streek dan is een vervolg bij het Nationaal Maritiem Museum een goed idee.

Als we het water verlaten en de stad in willen, dan moet je beginnen op het Place de la Liberté in de hooggelegen wijk Haussmann. Hier zijn talloze café’s en restaurants, het theater en een bioscoop. Ook de indrukwekkende Fontaine de la Federation, gebouwd in 1889, is een plaatje. De kathedraal van Toulon, Sainte-Marie de la Seds, is meer dan 900 jaar oud en heel interessant qua stijl. Begonnen als Romaanse kerk in de 11e eeuw is de kerk verder uitgebouwd in de 17e eeuw. Zo is het een mengelmoes aan stijlen samengesmolten tot de huidige kathedraal.

Na het water en de wal te hebben verkend, eindigen we in de lucht! Toulon is de enige plaats aan de Middellandse Zee met een kabelbaan. Deze brengt je naar een hoogte van 500 meter en geeft een fantastisch uitzicht over Toulon ver beneden je. De beste tijd om dit ritje te boeken is rond zonsondergang.

Waarom autohuur in Toulon

Het meest kenmerkende van Toulon is de schitterende baai waaraan de stad ligt. Een leuke start voor de verkenning van Toulon is een boottocht door de baai. Deze zijn het hele jaar door via meerdere maatschappijen te boeken. Je vaart langs de Nationale Marine en het vliegdekschip Charles de Gaulle. De marinebasis is de grootste van Frankrijk. Wil je meer weten over de zeevaartgeschiedenis van de stad en de streek dan is een vervolg bij het Nationaal Maritiem Museum een goed idee. Als we het water verlaten en de stad in willen, dan moet je beginnen op het Place de la Liberté in de hooggelegen wijk Haussmann. Hier zijn talloze café’s en restaurants, het theater en een bioscoop.

Ook de indrukwekkende Fontaine de la Federation, gebouwd in 1889, is een plaatje. De kathedraal van Toulon, Sainte-Marie de la Seds, is meer dan 900 jaar oud en heel interessant qua stijl. Begonnen als Romaanse kerk in de 11e eeuw is de kerk verder uitgebouwd in de 17e eeuw. Zo is het een mengelmoes aan stijlen samengesmolten tot de huidige kathedraal. Na het water en de wal te hebben verkend, eindigen we in de lucht! Toulon is de enige plaats aan de Middellandse Zee met een kabelbaan. Deze brengt je naar een hoogte van 500 meter en geeft een fantastisch uitzicht over Toulon ver beneden je. De beste tijd om dit ritje te boeken is rond zonsondergang.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.