Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren tijdens je vakantie

Met een huurauto zie je meer van je vakantiebestemming in het buitenland. Flexibel en onafhankelijk, je ontdekt je vakantieland geheel op eigen tempo. Via ANWB ben je via Sunny Cars volledig verzekerd en kun je zorgeloos met een huurauto op pad.

Korting op autohuur voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor één van de volgende services: de Fastlane, waarmee je de rij overslaat en het huurcontract al ingevuld voor je klaar ligt óf de service Jonge Huurauto, waarbij je een huurauto krijgt die minder dan 1 jaar oud is of met minder dan 25.000 km op de teller.

 

Zoek je huurauto met ledenvoordeel

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Op vakantie? Denk ook aan:

Goed verzekerd op reis 

Met de ANWB Reisverzekering zorgeloos op vakantie! Je berekent je premie online.

Reisgidsen 

Shop bij ANWB reisgidsen voor Europa en andere werelddelen en ga goed voorbereid op vakantie!

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card