Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Málaga

Een ontspannen rondreis door Zuid-Spanje

Málaga, één van de grootste steden in Zuid-Spanje, ligt direct aan de Middellandse Zee. Door een auto te huren in Málaga heb je zon, zee, strand en een bijzondere cultuur binnen handbereik. Geniet van de streekgerechten, struin over lokale markten en probeer lokale wijnen. Via ANWB huur je makkelijk zonder creditcard een auto en staat de huurauto direct voor je klaar om vanaf het vliegveld de omgeving van Málaga te verkennen.

Korting op autohuur Malaga voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Málaga

Málaga

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Een auto huren op Málaga Luchthaven

Na slechts een paar uur vliegen ben je aan de Costa del Sol. Huur een auto en rijd direct naar je hotel of vakantiehuis in Málaga, de op een na grootste stad van Andalusië. Breng een bezoek aan het geboortehuis van de schilder Picasso of de kathedraal La Manquita, laat je verwennen in een hamam en eet tapas op een terras.

Een auto huren in Málaga geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Je rijdt in een paar uur naar andere steden in Andalusië, zoals Ronda, Sevilla en Granada. In die laatste stad staat het wereldberoemde Moorse paleis Alhambra. Je slentert er door de wijk Albaicín met zijn karakteristieke witte huisjes en drinkt thee in een van de vele traditionele theehuizen. Ook Gibraltar is makkelijk te bereiken met je huurauto.

Maak een bergwandeling in de Montes de Málaga of de Sierra Nevada, daal af in de grotten in Nerja of Frigiliana en ontdek de verblijfplaatsen van de eerste bewoners van Europa. Zoek je rust, volg dan de kust van de Middellandse Zee en parkeer je huurauto naast een van de vele stranden.