Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Jouw privacy

Bij de ANWB werken we iedere dag hard om jou zorgeloos en met plezier op weg te sturen. We doen dit op de momenten dat het even tegenzit, en ook op de momenten dat er juist iets leuks in het verschiet ligt. Zo hebben we verschillende producten en diensten die hierbij helpen, bieden we informatie, beantwoorden we je vragen en helpen we je wanneer je dit het hardst nodig hebt. Om deze diensten goed aan te kunnen bieden, hebben we in veel gevallen je persoonsgegevens nodig. Dit wordt ook wel ‘het verwerken van persoonsgegevens’ genoemd. Daar gaan we uiteraard heel zorgvuldig mee om. Het gaat immers om jouw privacy.

We begrijpen dat je misschien wilt weten waarom we persoonsgegevens van jou verzamelen en gebruiken, welke gegevens dat zijn en welke rechten je hebt als we jouw persoonsgegevens verwerken. Deze informatie kun je allemaal terugvinden in deze privacyverklaring en in ons cookiestatement.

Persoonsgegevens

Hieronder vind je eerst algemene informatie over verwerkingen van persoonsgegevens bij de ANWB. Via de icoontjes daaronder kun je meer uitleg vinden over verzameling en gebruik van persoonsgegevens per categorie of product. Heb je vragen over ons privacy- of cookiestatement? Of over het gebruik van je persoonsgegevens door de ANWB? Neem dan contact op met het Leden Service Center. Je kunt ook contact opnemen met onze functionaris gegevensbescherming die zich binnen ANWB bezighoudt met toezicht op de toepassing en naleving van privacywetgeving, via:

ANWB B.V.
T.a.v Functionaris Gegevensbescherming
Postbus 93200
2509 BA Den Haag

Verwerking van persoonsgegevens bij de ANWB

Wijziging van het privacy statement 

Dit privacy statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Bij grote wijzigingen zullen wij je daarover informeren via bijvoorbeeld de Kampioen of onze website. Het meest actuele privacy statement vind je altijd op deze pagina. In het privacy statement wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven.

De laatste wijziging was op 6 mei 2024