Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Arrecife

Voor een stedentrip op Lanzarote

Door een auto te huren in Arrecife, de hoofdplaats van het Canarisch eiland Lanzarote, vier je een strandvakantie pur sang en maak je eenvoudig uitstapjes in en rond de stad. In Arrecife ontdek je onder meer een prachtige 16de-eeuwse burcht. Verder is er een levendig uitgaansgebied langs de strandboulevard en zijn er volop mogelijkheden om te winkelen. Met het gemak van een huurauto kun je ook buiten Arrecife rondkijken om te genieten van de vulkanische natuur op Lanzarote. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Arrecife voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Arrecife

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Arrecife en omgeving

Een auto huren in Arrecife doe je bij aankomst op de luchthaven van Lanzarote, net buiten de stad. In Arrecife bewonder je als cultuurliefhebber twee forten: het Castillo de San Gabriel is een 16de-eeuwse burcht die ooit diende als verdedigingsfort tegen de piraten die Arrecife regelmatig belaagden. Vanaf het 18de-eeuwse Castillo de San José heb je een fraai uitzicht over de levendige haven van de stad.

Arrecife heeft diverse mooie kerken, waaronder de 17de-eeuwse Iglesia Matriz de San Ginés Obispo, die gewijd is aan de patroonheilige van het eiland Lanzarote. Wandel in het moderne stadspark Islas Canarias en ga een middag winkelen in de belangrijkste winkelstraat van Arrecife: Calle León y Castillo. Vlak bij het belangrijkste strand Playa del Reducto en aan de stadslagune Charco de San Ginés zijn veel restaurants.

Wanneer je Arrecife uitvoerig hebt verkend, ga je met de huurauto op ontdekkingstocht buiten de stad. Natuurliefhebbers ontdekken in Parque Nacional de Timanfaya aan de westkant van Lanzarote de Montañas del Fuego. Deze ‘vuurbergen’ vormen een surrealistisch maanlandschap. Omdat Lanzarote vrij compact is, reis je met de huurauto in een half uur naar het noorden, waar je de vulkanische grotten van Cueva de los Verdes bezoekt.