Auto huren Arrecife

Arrecife is de sfeervolle hoofdstad van Lanzarote, één van de Canarische Eilanden. Je vindt hier leuke winkelstraten, een aangenaam stadsstrand en mooie bezienswaardigheden, perfect voor een leuke stedentripbestemming! Ook op vakantie naar Arrecife? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Arrecife voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Arrecife

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Arrecife

Arrecife biedt een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en activiteiten. De stad beschikt over een prachtig wit zandstrand, Playa del Reducto, dat zich tussen het regeringsgebouw en het Gran Hotel bevindt. Ook zijn er prachtige bezienswaardigheden te bezoeken. Denk aan één van de mooie historische kerkjes zoals het Castillo de San José. Tevens is hier ook het Internationaal Museum voor Hedendaagse Kunst gevestigd. Toe aan wat rust? Bezoek dan het Parque Islas Canarias, het stadspark van Arrecife dat vlak langs de kust gelegen is. Ook het cultureel centrum El Almacen en de haven van de stad zijn zeker een bezoekje waard!

Waarom autohuur in Arrecife

Arrecife is een interessante en leuke stad voor een stedentrip, maar ook de rest van het eiland Lanzarote is prachtig en zeer populair onder toeristen. Zorg dat je alle mooie plekken van het eiland ontdekt tijdens jouw vakantie en regel vooraf je huurauto via ANWB en Sunny Cars, veilig en gemakkelijk!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.