Auto huren Ibiza

Vlieg je naar Ibiza, dan is het eenvoudig om hier een auto te huren en vanaf het vliegveld door te rijden naar je vakantiebestemming op Ibiza. Zo heb je volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven op Ibiza! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Ibiza voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto op Ibiza

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Waarom een auto huren op Ibiza

Ibiza is niet voor niets een populaire vakantiebestemming. Zon, zee, strand en een fantastisch nachtleven met internationaal befaamde DJ’s zorgen ervoor dat het eiland druk wordt bezocht. Door de beperkte grootte van het eiland (575 km2) is Ibiza prima te verkennen met een huurauto. Met autohuur ben je dus verzekerd van een ontspannende en uitstekende tijd op het eiland. Je bent mobiel en kan jezelf rechtstreeks verplaatsen naar de plaatsen die je wilt bezoeken.

Tips om te doen op Ibiza

Rij bijvoorbeeld eens naar de zoutvlakten van Ibiza waar onder andere flamingo’s te zien zijn. Of bezoek de ongerepte noordkust met mooie zandstranden en heerlijke lokale restaurantjes. Genieten en zoveel mogelijk zien van ibiza? Door een auto te huren heb je pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.