Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Ibiza

Een sprookjesachtige vakantie

Het Spaanse eiland Ibiza staat bekend om zijn talrijke baaien, mooie zonsondergangen en een bruisend nachtleven. Maak tijdens een vakantie ook kennis met de andere kant van het eiland dat door locals en toeristen ‘sprookjesachtig’ wordt genoemd. Als je hebt besloten een auto te huren bezoek je de natuur of bergdorpjes op het eiland die lastig bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Via de ANWB regel je een huurauto op Ibiza voor een goedkoop tarief. Ook is het mogelijk een auto te huren zonder creditcard.

Korting op autohuur Ibiza voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Ibiza

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Verken Ibiza met een huurauto

Ibiza staat bekend om zijn nachtleven en extravagante feesten waar internationaal bekende dj’s draaien, maar het eiland heeft meer te bieden dan dat. In het noorden liggen dichte pijnboombossen, unieke rotsformaties en ruige kliffen. De hoofdwegen op Ibiza zijn over het algemeen goed onderhouden, dus het huren van een auto is een aantrekkelijke optie om het eiland te leren kennen. Doordat het eiland niet al te groot is (575 km2), verken je het uitstekend per auto, zonder dat je afhankelijk bent van openbaar vervoer of taxi’s.

Rijd met je huurauto bijvoorbeeld naar de zoutvlakten om de flamingo’s te bewonderen. Proef in lokale restaurants in het noorden authentiek Spaanse visgerechten. Of struin langs de witte huizen in de hoofdstad Ibiza-stad. Door een auto te huren op Ibiza kun je zo veel mogelijk zien van het eiland. Na je vakantie lever je je huurauto snel en simpel weer in op de luchthaven.