Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Bologna

Bologna is een grote universiteitsstad in het noorden van Italië met een prachtig middeleeuws centrum. De stad heeft mooie gebouwen, heerlijk eten en een indrukwekkende natuurlijke omgeving! Ga je ook op vakantie naar deze heerlijke Italiaanse stad? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bologna voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Bologna

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Bologna met een huurauto

Niet alleen in Pisa vindt je een scheve toren, Bologna heeft er zelfs twee! Ze zijn gemaakt van baksteen en vormen samen het boegbeeld van Bologna. Een stad met zo’n uitgebreide geschiedenis als Bologna biedt natuurlijk vele bezienswaardigheden die je niet mag missen. Ook kun je hier heerlijk ronddwalen in de romantische smalle straatjes en daarna uitrusten op één van de gezellige terrasjes. Ook staat de stad natuurlijk bekend om de rijke keuken en de beste pasta’s. De stad wordt niet voor niets La Grasse (de Dikke) genoemd!

Waarom autohuur in Bologna

Niet alleen Bologna zelf, maar ook de omgeving heeft veel te bieden. In de omgeving vind je namelijk mooie plaatsen als Parma, Ferrara en Ravenna. Deze plaatsen zijn dan ook perfect voor een leuk dagtripje! Boek een huurauto in Bologna en geniet van deze heerlijke Italiaanse stad én omgeving!