Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Vancouver

Voor een afwisselende stedentrip

Een auto huren in Vancouver maakt het mogelijk een afwisselende stedentrip met een fijne combinatie van cultuur en natuurschoon te maken. Je bezoekt onder meer de artistieke wijk Gastown en het rustgevende Stanley Park. Vancouver ligt aan de English Bay in het zuidwesten van Canada. Een huurauto geeft je de vrijheid om op ontdekkingstocht te gaan langs de Canadese westkust. Bij de ANWB regel je een huurauto in Vancouver tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Vancouver voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Vancouver

Vancouver

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Op pad met de huurauto in en rond Vancouver

Door een auto te huren in Vancouver op het vliegveld ben je in een half uur in de stad. Autorijden kan prima in Vancouver dankzij de brede en overzichtelijke wegen. Het hart van de stad wordt gevormd door de historische wijk Gastown. Beroemd is de stoomklok, daterend uit 1977 en dus niet zo oud, die elk kwartier stoom blaast en een vrolijk deuntje laat horen. Gastown is ook een hippe wijk, vol koffietentjes, restaurants en boetieks. Op Granville Island vindt de grootste markt van Vancouver plaats.

In Stanley Park – groter dan Central Park in New York – heerst rust tussen de sportvelden, meren, stranden en picknickplaatsen. Een andere populaire attractie is de Capilano Suspension Bridge, een houten brug die op 70 meter boven een ravijn schommelt. Dat belooft een spectaculaire wandeling.

Wanneer je de mooiste plekken in Vancouver hebt bezocht, kun je met de huurauto op pad buiten de stad. Whistler is een pittoreske plaats op een uur rijden van Vancouver. Bijzonder zijn de fluitende marmotten die zelfs in het stadscentrum te horen zijn. De westkant van Canada heeft overweldigende natuurparken, zoals nationaal park Pacific Rim met reusachtige Douglassparren, zwarte beren en walvissen. Dit indrukwekkende natuurgebied met een oppervlakte van 500 vierkante kilometer ligt op Vancouver Island, op vier uur rijden van de stad.