Auto huren Vancouver

Vancouver is een populaire stad voor toeristen en dat is natuurlijk niet voor niets! Je vindt hier een verscheidenheid aan historische gebouwen en monumenten die zeker een bezoek waard zijn. En vergeet natuurlijk niet de prachtige skyline van de stad. Is Vancouver jouw volgende stedentripbestemming? 

Korting op autohuur Vancouver voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Vancouver

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Vancouver

Vancouver wordt steeds populairder als stedentripbestemming! Je zult je hier dan ook niet snel vervelen! De meeste bezienswaardigheden zijn te vinden in Downtown Vancouver, waar de meeste toeristen verblijven. Het is hier zeer levendig en wordt grotendeels omringd door water. Bezoek de mooiste attractie van Vancouver, namelijk de Capilano Suspension Bridge, of slenter door de oude historische binnenstad Gastown. Even tot rust komen? Bezoek dan het Stanley Park, een prachtig stuk natuurgebied.

Waarom autohuur in Vancouver

Vancouver is een zeer geschikte bestemming voor een leuke stedentrip! Ontdek de veelzijdigheid van de stad en zorg dat je niet hoeft te missen. Boek dan ook vooraf je huurauto via ANWB en Sunny Cars, gemakkelijk en veilig!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.