Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in München

Voor een bruisende stedentrip in Zuid-Duitsland

Door een auto te huren in München, beroemd om het Oktoberfest, maak je eenvoudig kennis met deze bruisende stad. In München bezoek je het voormalige koninklijk paleis en een aantal prachtige kerken. In een van de vele restaurants waag je je aan stevige kost, zoals schweinebraten of een heerlijke schnitzel. Met de huurauto heb je de vrijheid om de stad in te ruilen voor de rust van het ongerepte Beierse landschap. Via de ANWB regel je je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur München voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in München

München

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond München

Een auto huren in München doe je bij aankomst op het vliegveld. De luchthaven ligt op een half uur rijden ten noorden van München, dus een huurauto is geen overbodige luxe om in de stad te komen. Een van de mooiste attracties is de München Residenz in het centrum van de stad. Dit voormalige koninklijk paleis telt maar liefst tien binnenplaatsen en 130 kamers plus een theater en concertzaal. Ook het Antiquarium in renaissancestijl, de Schatzkamer en Hofgarten zijn indrukwekkend.

In München bewonder je verder een aantal fraaie kerken. Een daarvan is de 12de-eeuwse Peterskirche, die je kunt beklimmen. De Frauenkirche met zijn prachtige glas-in-loodramen is de grootste kerk in München en dateert uit de 15de eeuw. Aan de Marienplatz staat het Neues Rathaus met rijkelijk versierde gevel. De 43 klokken van het stadhuis spelen dagelijks een hoorspel. Kunstliefhebbers bezoeken in de stad de museumwijk Kunstareal München en ook Schloss Nymphenburg met zijn verschillende bouwstijlen is een aanrader. In de Englischer Garten geniet je van de rust in een van de grootste stadsparken ter wereld.

Wanneer je München uitgebreid hebt verkend, zoek je met de huurauto plekken op in de omgeving. Het indrukwekkende concentratiekamp Dachau is in drie kwartier bereikbaar.