Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nieuw

ANWB Zon

Betrouwbare zonnepanelen zonder gedoe. Van advies tot installatie, regel het via ANWB Zon

Gratis dakscan 

ANWB Zon

Betrouwbare zonnepanelen, van advies tot installatie

Geïnteresseerd in zonnepanelen? Keuze genoeg, maar dat maakt het niet makkelijker. Want wat is nou het beste voor jouw unieke dak en situatie? Bij ANWB Zon hebben we voor jou de beste apparatuur én installateurs uitgezocht. Samen met onze eigen Zonexperts maak je gratis op-maat-gemaakt plan. Zo maak je met vertrouwen de stap naar je eigen zonnepanelen. Start nu met de dakscan en zie de potentie van jouw dak.

Waarom ANWB Zon?

Nederland is koploper in Europa als het gaat om zonnepanelen. Dat heeft voor een wildgroei aan producten en partijen gezorgd. Daardoor is het soms lastig te overzien wie of wat je op je dak laat. Bij ANWB Zon willen we dat je met vertrouwen de stap maakt. Hieronder punten waarop we ons onderscheiden:

  1. Advies: Onze Zonexperts bekijken (samen met jou) je dak en maken een plan op maat dat optimaal is voor jouw situatie. Geen blinde offerte met zo veel mogelijk panelen, maar een plan waar jij enthousiast van wordt.
  2. Materiaal: We werken met de beste materialen die niet alleen op papier goed zijn, maar ook goed blijven werken zodra ze op je dak liggen. 
  3. Installatie: De installatie gebeurt door lokale installateurs bij jou in de buurt die garant staan voor een veilige en nette installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Bij ANWB Zon krijg je betrouwbare zonnepanelen zonder zorgen. Voor, tijdens en na de installatie. Ontdek het zelf op ANWB Zon.

Meer over zonnepanelen

Zijn zonnepanelen nog wel interessant? 
Zonnepanelen hebben de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen, maar zijn nog steeds een verstandige investering?
Zo werkt salderen met zonnepanelen 
Zelf opgewekte stroom terugleveren aan het net, hoe werkt dat? Alles over de salderingsregeling en de terugleververgoeding.