ANWB Creditcards

ANWB Creditcards

Niet beschikbaar

ANWB Creditcards
Tijdelijk niet beschikbaar

De ANWB Creditcards zijn wegens een technisch probleem helaas tijdelijk niet beschikbaar. Wij weten op dit moment nog niet hoe lang deze storing zal duren. Dit geldt alleen voor het aanvragen van een ANWB Creditcard. Onze excuses voor het ongemak. Heb je al een ANWB Creditcard? Dan is dit probleem niet van toepassing. Je kunt gewoon gebruik blijven maken van je kaart en inloggen bij Mijn Card Online.

Onze excuses voor het ongemak.

Voordeel 1 - Wereldwijd gemakkelijk en veilig betalen met je ANWB Creditcard

Met een creditcard kun je overal gemakkelijk en veilig betalen, de ANWB Creditcard wordt  namelijk wereldwijd geaccepteerd. De creditcard is bijvoorbeeld sneller bij tolpoortjes. Soms kun je zelfs alleen met creditcard betalen, zoals bij het boeken van hotels of borg bij autohuur.

Voordeel 2 - Aankoopverzekering en Aflevergarantie

Bijna iedere aankoop die je doet met je creditcard is dankzij de Aankoopverzekering automatisch verzekerd tegen verlies, diefstal en schade. Gaat de vliegmaatschappij of hotelketen waar je hebt geboekt failliet? Of wordt je bestelde aankoop niet geleverd? Met de Aflevergarantie van een Creditcard krijg je bijna altijd je geld terug.

Voordeel 3 - Bestedingsruimte

Met een creditcard heb je altijd geld achter de hand voor noodgevallen. Bijvoorbeeld als je op vakantie onverwachts voor medische kosten komt te staan. Met een creditcard betaal je deze uitgaven achteraf.

Voordeel 4 - ANWB als betrouwbare partner

ANWB is een vereniging en onze leden hebben bij ons een streepje voor. Daarom hebben we een lage jaarbijdrage op de ANWB Creditcards, die exclusief zijn voor leden. ANWB werkt al 25 jaar samen met International Card Services. ICS verzorgt de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van de ANWB Creditcards. 

Welke Creditcard past bij jou?

Andere ANWB Creditcards

ANWB Visa Card voor jongeren

ANWB Visa Card voor jongeren

Voor jongeren tussen de 18 en 24 jaar kan afgeweken worden van de inkomenseis. Zo kun je bijvoorbeeld als student ook een creditcard aanvragen. 

ANWB Mastercard

De ANWB Mastercard wordt wereldwijd geaccepteerd. Deze creditcard kost € 16,- per jaar en is daarmee de voordeligste mastercard voor leden. Nu het eerste jaar met 50% korting.

Extra Card

Extra Card

Met een Extra Card kan iemand anders, bijvoorbeeld je partner gebruik maken van jouw bestedingslimiet en profiteren van de andere voordelen van de creditcard.