Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

ANWB Woonverzekering

Woonverzekering

Je huis en spullen goed verzekerd

Op zoek naar een nieuwe woonverzekering? Met de ANWB Inboedel- en Opstalverzekering zijn je huis en spullen goed verzekerd. En kun je rekenen op snelle hulp bij schade. Ook voor je aansprakelijkheidsverzekering kun je bij ons terecht.

Wat valt er onder een woonverzekering?

Bij de ANWB woonverzekering kun je kiezen voor de AWNB inboedel-, opstal- en de aansprakelijkheidsverzekering. Je spullen zijn allrisk verzekerd, een complete dekking voor je huis of verzeker jezelf voor schade die plotseling en onvoorzien wereldwijd ontstaat.

Veilig online met de Cyberhulp van de ANWB

Breid jouw ANWB Inboedelverzekering uit met de Cyberdekking. Je bent dan goed verzekerd bij dataverlies en online identiteitsdiefstal. Ook je computer, laptop, tablet en smartphone zijn verzekerd tegen cybercrime.

Voordat je het weet, ben je slachtoffer van cybercriminaliteit. Reken daarom ook voor je online veiligheid op de ANWB. De Cyberhulp biedt deskundige hulp en een goede verzekering. De Cyberhulp bestaat uit drie onderdelen. De Cyber APK, de Cyberhelpdesk en de Cyberdekking. Experts van de CyberHelpdesk staan voor je klaar als je (vermoedelijk) slachtoffer bent van cybercriminaliteit.

Misverstanden over de opstal- en inboedelverzekering 

Wat is verzekerd met een opstal- en inboedelverzekering en welke dekkingen heb je nodig? Rondom deze vragen komen we regelmatig misverstanden tegen.

Woonverzekeringen uitgelegd 

Presentatrice Carolien gaat op bezoek bij ANWB Expert Ria Mol. In verschillende afleveringen behandelen zij alle ins en outs van de inboedel-, opstal- en aansprakelijkheidsverzekering.

Top 5 veelgestelde vragen ANWB Woonverzekeringen

Bekijk alle veelgestelde vragen over de Woonverzekering

Bekijk alle veelgestelde vragen over het Veilig van Huis Pakket

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.