Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp voor je caravan

  • Aanhangwagen Service Buitenland
  • 24/7 ANWB Alarmcentrale beschikbaar
  • Terugbrengservice van je caravan/aanhangwagen
Bekijk de pakketten 

Pechhulp caravan

Voor slechts 2,19 per maand extra!

Op reis met je caravan of aanhanger? In Nederland heb je met ieder Wegenwacht pakket recht op pechhulp voor je caravan of aanhanger. Ga je naar het buitenland en wil je daar ook gebruik kunnen maken van de Wegenwacht? Sluit dan pechhulp Aanhangwagen Service Buitenland af en je kunt ook voor je caravan/aanhanger altijd rekenen op de beste pechhulp altijd dichtbij. Je kunt deze service gemakkelijk toevoegen bij het afsluiten van een Europa pakket of toevoegen aan je bestaande pakket in Mijn ANWB.

 

De voordelen van Wegenwacht Caravan Service

 

24/7 pechhulp in heel Europa

Er staan 7000 wegenwachten vanuit heel Europa klaar om jou zo snel en goed mogelijk weer op weg te helpen. ANWB werkt daarvoor samen met diverse zusterorganisaties door heel Europa.

 

Terugbrengen van je caravan naar Nederland

Wij bieden hulp bij het vinden van een geschikte garage in het buitenland. Mocht de pech niet te maken zijn, dan zorgen wij dat je caravan/aanhanger weer wordt teruggebracht naar Nederland.

 

Een vervangende caravan of vervangend verblijf

Met Wegenwacht Europa Standaard ben je voorzien van een vervangend voertuig. Met het Compleet pakket krijg je ook nog een vervangend verblijf aangeboden indien de nood er is.

Nog geen Wegenwacht?

Kies dan het pakket dat het beste bij jou past en voeg daarna de Aanhangwagen Service Buitenland voor je caravan of aanhanger toe bij stap 3. Deze service kost slechts € 2,19 per maand extra.

Als je wel al een ANWB-lidmaatschap hebt (met Wegenwacht) kun je inloggen om je huidige pakket te bekijken en te wijzigen. Je kunt dan bij Wegenwacht Europa de Aanhangwagen Service toevoegen. 

Veelgestelde vragen

Handig voor bij je reis

12,95voor ANWB-leden
ANWB Kampeerkaart CKE 

Profiteer van exclusieve aanbiedingen, kortingen op campings en meer met deze handige kampeerkaart.

Nu5%korting
ANWB Caravanverzekering 

Compleet verzekerd met standaard laag eigen risico en 5% korting voor leden.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga onbezorgd op reis met de doorlopende reisverzekering van de ANWB. Hulp en advies in het buitenland én je bagage en medische kosten verzekerd.

Shop nu
Ontdek ons kampeerassortiment 

O.a. retro look campinglampen, elektrische koelbox, vrolijk servies, comfi slaapzakken en kampeermeubilair vind je in de Webwinkel.