Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Bordeaux

Voor een stedentrip naar de beroemde wijnstad

Bordeaux is beroemd om zijn uitstekende wijn. Een auto huren in Bordeaux is dan ook het begin van een veelzijdige stedentrip in deze wijnstad. Bordeaux heeft volop historische bezienswaardigheden en is prachtig gelegen aan de rivier Garonne. Met de vrijheid van een huurauto neem je ook een kijkje buiten de stad, op zoek naar mooie plekken in de regio Nouvelle-Aquitaine. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bordeaux voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Bordeaux

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Bordeaux

Een auto huren in Bordeaux doe je bij aankomst op de luchthaven. Rond het historisch centrum zijn genoeg parkeergarages om de huurauto neer te zetten. In Bordeaux ligt het grootste plein van Frankrijk: Place des Quinconces, dat rijkelijk is versierd met mooie fonteinen en beeldhouwwerken. Met een oppervlakte van zo’n 25 hectare (ongeveer vijftig voetbalvelden) is dit ook een van de grootste pleinen in Europa.

Een ander bekend plein in Bordeaux is het Place de la Bourse aan de Garonne met als middelpunt Miroir d’Eau. Dit ondiepe waterbassin is het grootste ter wereld en laat het plein reflecteren in het water, waardoor het een mooie plek is voor foto’s. Het Grand Theâtre van Bordeaux is gebouwd in neoclassicistische stijl op de plek waar ooit een Gallo-Romeinse tempel stond. Niet alleen de façade van het gebouw is indrukwekkend; binnen bewonder je een rijkelijk versierd interieur. Ook de romaans-gotische kathedraal en de naastgelegen Tour Pey-Berland zijn belangrijke attracties in Bordeaux. Kunstliefhebbers worden op hun wenken bediend in het CAPC Musée. Dit is een van de meest vooraanstaande musea met moderne kunst in Frankrijk.

Wanneer je de stad hebt gezien, verlaat je Bordeaux met de huurauto voor een ontdekkingstocht in de omgeving. Bijzonder is de duin van Pilat, op een uur rijden van de stad. Dit is de grootste duin van Europa.