Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je auto huren met ledenvoordeel

Altijd €10,- korting op de fastlane en/of een jonge huurauto via Sunny Cars

Wil je een auto huren bij de ANWB? Dan profiteer je altijd van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto via Sunny Cars! Bij de ANWB helpen we je graag, ook op vakantie!

Op anwb.nl kun je heel gemakkelijk je huurauto reserveren. Tijdens het reserveren kun je links in het menu filteren op auto’s met een fastlane en/of een jonge huurauto als service.

Sneller op weg met de fastlane

Vliegtuig uit, snel je huurauto in – zonder wachtrij. Klinkt dat als de aangenaamste start van je vakantie? Kies dan voor de Fastlane service. Naast de standaard all-in verzekering die je van Sunny Cars gewend bent, kun je bij deze service gebruikmaken van de ‘fastlane’ bij de verhuurder wanneer je je auto ophaalt. Zo sla je de wachtrij over en ben je snel op weg! Fijn als je een lange vlucht achter de rug hebt, in het hoogseizoen reist of wanneer je gewoon wilt genieten van wat extra luxe.

Cruisen in een jonge huurauto

Wil jij graag op pad in een mooie bolide? Met de service ‘Jonge huurauto’ krijg je een auto mee die jonger is dan 1 jaar oud of die maximaal 25.000 kilometer op de teller heeft.

Huren zonder creditcard

Heb je geen creditcard, maar wil je toch een auto huren om nog meer te genieten van je vakantiebestemming? Via ANWB en Sunny Cars is het mogelijk om een huurauto te regelen zonder dat je een creditcard nodig hebt. Hoe? We leggen het hier uit

Als je geen creditcard hebt, dan kun je gebruikmaken van de Geen waarborg service van Sunny Cars. Zo kun je toch genieten van zorgeloze autohuur op je vakantiebestemming! Sunny Cars breidt het aantal bestemmingen met deze service continu uit. Als de Geen waarborg service voor jouw bestemming beschikbaar is, staat dat vermeld in het boekingsproces.

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.