Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB-lidmaatschap opzeggen?

Bij de ANWB zijn we ontzettend blij met jouw betrokkenheid. Het is jammer dat je overweegt om je lidmaatschap op te zeggen. Als je toch besluit om te gaan, willen we het je zo makkelijk mogelijk maken. 

Wat verlies je bij de opzegging?

Wat zit er in jouw lidmaatschap van de ANWB? Voor slechts € 17,- per jaar ontvang je:

Door jouw lidmaatschap kunnen wij bovendien maatschappelijk projecten over mobiliteit, duurzaamheid en veiligheid mogelijk maken. 

Lidmaatschap wijzigen

Mis je iets in je lidmaatschap? Wil je bij je lidmaatschap ook Wegenwacht Service, een ANWB-verzekering of creditcard? Of wil je een ANWB-product opzeggen en toch lid blijven van de ANWB? Bekijk hieronder met welke producten je je lidmaatschap gemakkelijk en voordelig kan uitbreiden of wijzigen. 

Lidmaatschap opzeggen

Dankjewel voor je steun en jammer dat je weggaat. Om je opzegging direct in orde te maken kan je de wijziging doorgeven in 'Mijn ANWB' of telefonisch contact opnemen via 0882692222. Bellen kan van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.

Let op: lidmaatschap-gebonden producten, zoals Wegenwacht Service, Creditcards en Private Lease, worden ook stopgezet wanneer het ANWB-lidmaatschap wordt beëindigd. 

ANWB Wegenwacht®

Wat je pech ook is, met de Wegenwacht is de beste pechhulp altijd dichtbij.

ANWB Verzekeringen

Altijd verzekerd van de beste hulp thuis, onderweg en op vakantie.

ANWB Creditcards

Makkelijk en veilig betalen in zowel binnen- als buitenland. Bijna alle aankopen verzekerd. 

Veelgestelde vragen