Naar artikel
Tot35%korting

Wegenwacht® Service voor je partner

  • Een eigen pakket voor je partner tot 35% korting, of de Partnerpas voor 9,75 per jaar
  • Dezelfde vertrouwde pechhulp als jij
  • Bij ons geen voorrij- en sleepkosten
Bekijk de pakketten 

Pechhulp voor je partner

Ook voor jouw partner de beste hulp altijd dichtbij

Omdat jij al een Wegenwacht pakket hebt, kan je partner heel voordelig ook gebruik maken van de beste pechhulp. We hebben twee opties voor partners. Partnervoordeel is geschikt voor partners die in een eigen auto rijden, jullie ontvangen dan 35% korting op het goedkoopste pakket. Rijden jullie in dezelfde auto? Dan is de Partnerpas de juiste keuze. Belangrijk is wel dat jullie op hetzelfde adres staan ingeschreven.

Partnervoordeel

Als ieder een eigen auto heeft

Heeft je partner een eigen auto? Dan heeft hij of zij een eigen Wegenwacht pakket nodig. Je partner hoeft niet hetzelfde pakket te kiezen als jij hebt. De korting van 35% is van toepassing op de persoon met het goedkoopste pakket. 

Partnerpas

Als je samen een auto deelt

Rijdt je partner in dezelfde auto als jij? Dan heeft hij of zij geen eigen Wegenwacht pakket nodig, maar kan je partner meeliften op die van jou met een Partnerpas. De ANWB Partnerpas kun je gemakkelijk aanvragen voor € 9,75 per jaar.

Je partner heeft dan dezelfde dekking als jij, alleen geldt dit voor één auto. Met de ANWB Partnerpas wordt je partner alleen geholpen in de auto waarvan je aan ons het kenteken hebt doorgegeven.

* Partners betalen op dezelfde wijze als het hoofdlid, en de korting geldt op het goedkoopste pakket.

Veelgestelde vragen

9

Klanttevredenheid Wegenwacht

72% beoordeelt de Wegenwacht met ten minste een:
Gebaseerd op 68.710 reviews