Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Tot35%korting

Wegenwacht® voor je partner

  • Tot 35% korting op een pakket
  • Hulp in iedere auto
  • Geen eigen auto? Partnerpas € 12,25
Bekijk de pakketten 

Pechhulp voor je partner

Ook voor jouw partner de beste hulp altijd dichtbij

Omdat jij al een Wegenwacht pakket hebt, kan je partner heel voordelig ook gebruik maken van de beste pechhulp. We hebben twee opties voor partners. Partnervoordeel is geschikt voor partners die in een eigen auto rijden, jullie ontvangen dan 35% korting op het goedkoopste pakket. Rijden jullie in dezelfde auto? Dan is de Partnerpas de juiste keuze. Belangrijk is wel dat jullie op hetzelfde adres staan ingeschreven.

Wegenwacht met Partnervoordeel

Hulp in iedere auto

Heeft je partner een eigen auto? Dan heeft hij of zij een eigen Wegenwacht pakket nodig. Je partner hoeft dan niet hetzelfde pakket te kiezen als jij hebt. De korting van 35% is van toepassing op de persoon met het goedkoopste pakket. 

Veelgestelde vragen

Ik rij in de auto van mijn partner

Dan heb je geen eigen Wegenwacht pakket nodig, maar kun je meeliften op die van je partner met een Partnerpas. De ANWB Partnerpas kun je gemakkelijk aanvragen voor € 12,25 per jaar.

Je hebt dan dezelfde dekking als je partner, alleen geldt dit voor één auto. Geef daarom het kenteken door van de auto van je partner. Met de ANWB Partnerpas wordt je partner dus alleen geholpen in de auto waarvan je aan ons het kenteken hebt doorgegeven. Naast recht op pechhulp geeft de pas ook recht op alle voordelen van het ANWB-lidmaatschap.