Wegenwacht® Service voor je partner
Tot 35% korting

Wegenwacht® Service voor je partner

  • Een eigen pakket voor je partner tot 35% korting, of de Partnerpas voor 8,50 per jaar
  • Dezelfde vertrouwde pechhulp als jij
  • Bij ons geen voorrij- en sleepkosten
Bekijk de pakketten

Pechhulp voor je partner

Ook voor jouw partner dezelfde goede pechhulp

Omdat jij al een Wegenwacht® pakket hebt, kan je partner heel voordelig ook gebruik maken van de beste pechhulp. Afhankelijk of je partner een eigen auto heeft of alleen in dezelfde auto rijdt als jij, kun je kiezen tussen Partnervoordeel (een eigen Wegenwacht pakket, maar dan profiteer je wel van een korting tot 35%) of Partnerpas (hetzelfde pakket als jij, voor € 8,50 per jaar). Je moet wel allebei op hetzelfde adres wonen.

Voor meerdere auto's

Heeft je partner een eigen auto? Dan heeft hij/zij een eigen Wegenwacht pakket nodig. Je partner hoeft niet hetzelfde pakket te kiezen als jij hebt en krijgt een hoge korting, die oploopt tot 35%. De korting geldt op het goedkoopste pakket.

Bekijk de pakketten

Voor één auto

Rijdt je partner in dezelfde auto als jij? Dan heeft hij/zij geen eigen Wegenwacht pakket nodig, maar kan je partner meeliften op die van jou met een Partnerpas. De ANWB Partnerpas kun je gemakkelijk aanvragen voor € 8,50 per jaar.

Je partner heeft dan dezelfde dekking als jij, alleen geldt dit voor één auto. Met de ANWB Partnerpas wordt je partner alleen geholpen in de auto waarvan je aan ons het kenteken hebt doorgegeven.

Bestel de Partnerpas

* Partners betalen op dezelfde wijze als het hoofdlid, en de korting geldt op het goedkoopste pakket.

9

Klanttevredenheid Wegenwacht

72% beoordeelt de Wegenwacht met ten minste een:

Gebaseerd op 68710 stemmen
Bekijk de beoordeling