Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Edmonton

Voor een gevarieerde stedentrip in West-Canada

Door een auto te huren in Edmonton beleef je een gevarieerde stedentrip in het westen van Canada. In de hoofdstad van de provincie Alberta ontdek je een mooie combinatie van oud en nieuw en daarbuiten zoek je de ongerepte Canadese natuur op. Edmonton is bovendien een walhalla voor shopfanaten, want hier bevindt zich een van de grootste winkelcentra ter wereld. De stad huist ook een aantal fraaie musea. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Edmonton voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Edmonton

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Edmonton en omgeving

Een auto huren in Edmonton doe je bij aankomst op de luchthaven, een half uur buiten de stad. De huurauto parkeer je in het centrum van Edmonton, bijvoorbeeld bij West Edmonton Mall, met ruim achthonderd winkels een van de grootste shopping malls ter wereld. Verder heeft de West Edmonton Mall verschillende hotels, een casino, waterpark, theater en attractiepark.

Voor een goed beeld van Canada en de regio Edmonton bezoek je Fort Edmonton Park. Hier gaat de geschiedenis ongeveer honderd jaar terug in de tijd en maak je onder meer een rit met een oude postkoets of stoomtrein. Een van de populairste musea van Edmonton is het natuurhistorische Royal Alberta Museum. Kunstkenners bezoeken de Art Gallery of Alberta, vlak bij het stadhuis. Het stadhuis zelf heeft een opmerkelijke architectuur, bestaande uit twee piramides die gemaakt zijn van staal en glas en een toren met ruim twintig beiaardklokken.

Natuurliefhebbers ontdekken bijzondere bloemen- en plantensoorten in de botanische tuinen van de Muttart Conservatory. Met de huurauto zoek je vervolgens de rust op in het nationale park Elk Island, op veertig minuten van Edmonton. Hier leven bizons, elanden, coyotes en bevers in het wild. Bovendien noemen maar liefst tweehonderdvijftig verschillende vogelsoorten dit waterrijke gebied hun thuis.