Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen

Bij de ANWB kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring als hulpverlener, ook op het gebied van verzekeren. We blijven innoveren om jou de beste diensten te bieden. Zo ben je verzekerd van uitgebreide hulp bij schade en helpen we je waar mogelijk om schade te voorkomen. Als je lid bent of wordt bij de ANWB krijg je bovendien 5% ledenkorting.

Veiligheid onderweg én thuis

Hoe we dit doen? Bij onze autoverzekering word je bijvoorbeeld beloond bij een veilige rijstijl. Zo proberen we samen de verkeersveiligheid te verhogen. En onze woonverzekering kun je uitbreiden met een smart beveiligingspakket. Hiermee houd je overal je woning in de gaten en krijg je een seintje bij mogelijke inbraak of waterschade. Zo kun je met een gerust hart van huis gaan.

ANWB Service

We staan voor je klaar, of je nu een verzekering zoekt voor je vakantie, auto of fiets. Als je onverwacht te maken krijgt met schade, kun je rekenen op onze hulp. Je meldt dit eenvoudig via Mijn ANWB. Vervolgens nemen wij alles uit handen: we regelen een eventuele noodreparatie en schadeherstel en betalen snel uit.

Meer dan een verzekeraar

Als verzekeraar dragen we bij aan de verscheidene maatschappelijke projecten waar de ANWB zich voor inzet. Op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid. Denk aan de Fietsverlichtingsactie in de donkere maanden en Streetwise met verkeerslessen op basisscholen.

Uitgelicht

Reisverzekering afsluiten: waarop letten?

Reisverzekering afsluiten: waarop letten?

Bekijk hier welke reisverzekeringen er zijn en uit welke dekkingen je kunt kiezen. Zo weet je precies waarop je moet letten tijdens het afsluiten.

Wanneer een all risk autoverzekering afsluiten?

Wanneer een all risk autoverzekering afsluiten?

Tot wanneer is het interessant om een all risk autoverzekering af te sluiten? Dit hangt af van verschillende factoren. Wij vertellen je er meer over!

5 tips voor een veilige rijstijl

5 tips voor een veilige rijstijl

Veilig rijden betekent niet dat je langzaam of ‘saai’ moet rijden. Integendeel, langzamer rijden dan het overige verkeer kan juist gevaarlijk zijn. Wat is veilig rijden dan wel? We hebben 5 tips voor je op een rij gezet.

Klantverhalen op reis

In de serie 'Klantverhalen op reis' laten we zien met welke problemen de ANWB Alarmcentrale klanten in het buitenland helpt.

Check je pakket

Hoe weet je of je de juiste dekking hebt? Hier zie je jouw huidige verzekeringen en andere relevante producten en diensten van de ANWB.

Altijd op de hoogte

Is mijn auto met keyless entry verzekerd?

Is mijn auto met keyless entry verzekerd?

Lang niet alle autosleutels zijn veilig. Is je auto nog wel volledig allrisk gedekt wanneer hij is voorzien van zo’n niet veilig keyless entry-systeem?

Thomas Cook failliet

Thomas Cook failliet

De Britse reisorganisatie Thomas Cook is failliet. Bekijk hier vragen over je ANWB Reis- of Annuleringsverzekering.

Contact & Service

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeren.

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen?

Bel 088 - 269 2222