Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij de ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Bereken snel en eenvoudig je premie

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. Je regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen. Wanneer je al lid bent bij de ANWB krijg je 5% ledenkorting!

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heb je schade en wil je direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor je klaar en regelen alles voor je.

8.2

ANWB Verzekeringen

zijn beoordeeld met een

Gebaseerd op 15010 stemmen
Meer over deze beoordeling

Nieuws & Tips

alt text

Veilig rijden: de scores van onze klanten in kaart

Welk automerk is favoriet bij onze Veilige Rijders en welke gemiddelde rijscore behalen zij? En hoe zijn de gemiddelde rijscores verdeeld over de verschillende provincies? Wij namen een duik in de rijgegevens en hebben een aantal resultaten op een rij gezet!

alt text

Kortlopende of doorlopende reisverzekering?

Weet je niet zeker welke reisverzekering past bij jouw situatie: een kortlopende of doorlopende reisverzekering? Om jou te helpen kiezen, hebben wij alle informatie verzameld die je nodig hebt.

Contact & Service

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen?

Bel 088 - 269 2222
Whatsapp 06 - 52 79 89 11
(ma t/m vrij van 09:30 tot 18:00 uur, za - 10:00-16:00 uur)

Heb je nog vragen?

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.