Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij de ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Bereken snel en eenvoudig je premie

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. Je regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht, zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen. Wanneer je al lid bent bij de ANWB krijg je 5% ledenkorting!

Ontvang extra korting op onze autoverzekering

Wij belonen veilige rijders. Sluit uiterlijk 30 juni 2019 een Veilig Rijden Autoverzekering af en ontvang 15% kennismakingskorting. Naast dat je profiteert van een voordelige premie, lever je met deze verzekering ook een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid in Nederland. Bekijk de actievoorwaarden.

Uitgelicht

Reisverzekering afsluiten: waarop letten?

Reisverzekering afsluiten: waarop letten?

Bekijk hier welke reisverzekeringen er zijn en uit welke dekkingen je kunt kiezen. Zo weet je precies waarop je moet letten tijdens het afsluiten.

In 5 stappen de juiste autoverzekering

In 5 stappen de juiste autoverzekering

Wil je een autoverzekering afsluiten? De ANWB helpt je graag op weg! Met onze hulp weet jij precies waar je op moet letten.

Klantverhalen op reis

In de serie 'Klantverhalen op reis' laten we zien met welke problemen de ANWB Alarmcentrale klanten in het buitenland helpt.

Altijd op de hoogte

Extreem weer (in het buitenland)

Hevige regenval op Kreta

Op Kreta zijn er overstromingen na veel regenval. Bekijk hier vragen over je ANWB Reis- of Annuleringsverzekering

Provinciale wegen moeten veiliger

Provinciale wegen moeten veiliger

De ANWB heeft het provinciale wegennet in kaart gebracht met verkeersongevallen die de afgelopen vier jaar hebben plaatsgevonden. Het resultaat is te zien in de prioriteringskaart.

Contact & Service

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeren.

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.