ANWB Verzekeringen

ANWB Verzekeringen

Goed verzekerd voor een scherpe prijs. Thuis, onderweg en op vakantie.

Verzekeringen

Bij de ANWB kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring als hulpverlener, ook op het gebied van verzekeren. We blijven innoveren om jou de beste diensten te bieden. Zo ben je verzekerd van uitgebreide hulp bij schade en helpen we je waar mogelijk om schade te voorkomen. Als je ANWB-lid bent of wordt, krijg je bovendien 5% ledenkorting.

Veiligheid voorop

Hoe we dit doen? Bij onze autoverzekering word je bijvoorbeeld beloond bij een veilige rijstijl. Zo proberen we samen de verkeersveiligheid te verhogen. En onze woonverzekering kun je uitbreiden met een smart beveiligingspakket. Hiermee houd je overal waar je bent je woning in de gaten en krijg je een seintje bij mogelijke inbraak of waterschade. Zo kun je met een gerust hart van huis gaan.

ANWB Service

We staan voor je klaar, of je nu een verzekering zoekt voor je vakantie, auto of fiets. Als je onverwacht te maken krijgt met schade, kun je rekenen op onze hulp. Je meldt dit eenvoudig via Mijn ANWB. Vervolgens nemen wij alles uit handen: we regelen een eventuele noodreparatie en schadeherstel en betalen snel uit.

Meer dan een verzekeraar

Als verzekeraar dragen we bij aan de verscheidene maatschappelijke projecten waar de ANWB zich voor inzet. Op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid. Denk aan de Fietsverlichtingsactie in de donkere maanden en Streetwise met verkeerslessen op basisscholen.

Uitgelicht

Bedankt dat je lid bent

Bedankt dat je lid bent

Dat vieren we met voordeel op de Auto- en Woonverzekering. Speciaal voor jou, omdat je lid bent.

Inboedelverzekering: ook voor telefoon en tablets

Heb je net een nieuwe telefoon en valt deze per ongeluk op de grond waardoor het scherm kapot is. Wat te doen en is deze schade verzekerd?

Welke autoverzekering moet ik kiezen?

Hoe weet je nu welke autoverzekering het beste bij je past? Wij helpen je graag met enkele tips.

Tag je mee?

Tag je mee?

Ook dit jaar plaatsen we door heel Nederland de tag 'Zet je licht aan'. En jij kunt ons daarbij helpen. Haal je gratis tagpakket op in jouw dichtstbijzijnde ANWB-winkel.

Altijd op de hoogte

Wateroverlast in Limburg

Heb je schade aan jouw woonhuis, inboedel of een voertuig? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt. Hieronder geven we antwoord op de meest voorkomende vragen.

Bosbranden in Zuid-Europa en overstromingen in Limburg, België, Duitsland en Luxemburg

Bekijk hier vragen en antwoorden over je ANWB Reis- of Annuleringsverzekering.

Contact & Service

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeringen.

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen?

Bel 088 - 269 2222