Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij de ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Bereken snel en eenvoudig je premie

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. Je regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen. Wanneer je al lid bent bij de ANWB krijg je 5% ledenkorting!

Een jaar lang extra korting tot 20% op je autoverzekering

Trouwe leden die nu een autoverzekering met een Beperkt of Volledig Casco dekking afsluiten worden beloond! Je ontvangt in het eerste jaar extra ledenkorting die oploopt tot maar liefst 20%. Na een jaar stopt deze extra korting automatisch. Daarna geldt de reguliere 5% ledenkorting.

Bereken je premie

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heb je schade en wil je direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor je klaar en regelen alles voor je.

8.2

ANWB Verzekeringen

zijn beoordeeld met een

Gebaseerd op 15010 stemmen
Meer over deze beoordeling

Nieuws & Tips

Veelgestelde vragen over de staking van Transavia

Is er sprake van een staking van een luchtvaartmaatschappij? Wij kunnen ons voorstellen dat je dan vragen hebt over jouw Reis- en Annuleringsverzekering.

alt text

Tips tegen diefstal van skimateriaal

Na een welverdiende pauze ontdekken dat je skimateriaal gestolen is: dat wil niemand. Lees hier een aantal tips om de kans op diefstal van je ski's of snowboard te verkleinen

Contact & Service

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen?

Bel 088 - 269 2222
Whatsapp 06 - 52 79 89 11
(ma t/m vrij van 09:30 tot 18:00 uur, za - 10:00-16:00 uur)

Heb je nog vragen?

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.