Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij de ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Bereken snel en eenvoudig je premie

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. Je regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen. Wanneer je al lid bent bij de ANWB krijg je 5% ledenkorting!

Nú ANWB Veilig Rijden Autoverzekering met 15% kennismakingskorting

Sluit je vóór 30 november 2017 een ANWB Veilig Rijden Autoverzekering af? Dan krijg je in het eerste jaar 15% kennismakingskorting. Ben je niet tevreden? Je verzekering is dagelijks opzegbaar.

Bereken je premie

24/7 hulp ANWB Alarmcentrale

Heb je schade en wil je direct geholpen worden? De hulpverleners van de vertrouwde ANWB Alarmcentrale zitten dag en nacht voor je klaar en regelen alles voor je.

8.6

ANWB Verzekeringen

zijn beoordeeld met een

Gebaseerd op 10,932 stemmen
Meer over deze beoordeling

Nieuws & Tips

alt text

Hoe zit het met privacy bij de Veilig Rijden Autoverzekering?

Sinds de lancering van de Veilig Rijden Autoverzekering krijgen we veel vragen over hoe het zit met de privacy van de gegevens van de verzekerden.  De ANWB doet er alles aan om jouw privacy te respecteren en veilig met je gegevens om te gaan.

alt text

ANWB Doorlopende Reisverzekering beste uit test Consumentenbond

De Consumentenbond heeft in oktober 2017 alle polisvoorwaarden van doorlopende reisverzekeringen tegen het licht gehouden. De ANWB Doorlopende Reisverzekering behaalde een testoordeel van 7,8 en is hiermee uitgeroepen tot ‘Beste uit de test’!

Contact & Service

Heb je nog vragen?

Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.