Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen

ANWB gaat een stap verder in hulpverlening, ook met verzekeren. Of je nu een autoverzekering, reisverzekering, caravanverzekering of een andere verzekering zoekt, bij de ANWB vind je altijd een uitstekende verzekering voor een scherpe prijs.

Bereken snel en eenvoudig je premie

Verzekeren bij ANWB is eenvoudig. Je regelt alles via onze site in een aantal stappen. Na het invullen van jouw gegevens krijg je een duidelijk premieoverzicht zodat je precies weet wat jij voor welke verzekering moet betalen. Wanneer je al lid bent bij de ANWB krijg je 5% ledenkorting!

Aantrekkelijke korting op de Veilig Rijden Autoverzekering

Sluit uiterlijk 25 november een Veilig Rijden Autoverzekering af en krijg het 1e jaar 15% kennismakingskorting. Profiteer van dit aantrekkelijke voordeel.

Uitgelicht

Reisverzekering en watersport

Reisverzekering en watersport

Breng je op vakantie veel tijd in of op het water door vanwege een sport? Check dan of je hier wel voor verzekerd bent. Bekijk hier informatie en tips.

Auto uitlenen: ben ik verzekerd?

Auto uitlenen: ben ik verzekerd?

Het komt wel eens voor dat je je auto uitleent aan een familielid of vriend. Maar hoe zit het dan met je autoverzekering als iemand anders in jouw auto rijdt? 

Altijd op de hoogte

Drukke zomer voor ANWB Alarmcentrale

Drukke zomer voor ANWB Alarmcentrale

De ANWB Alarmcentrale kreeg deze zomer 7% meer hulpvragen dan in 2017. Dat leidde tot bijna 700.000 telefoontjes van vakantiegangers uit binnen- en buitenland. Dat aantal ligt op hetzelfde niveau van vorig jaar.

Veilig Rijden Autoverzekering introduceert meten smartphonegebruik

Veilig Rijden Autoverzekering: smartphonegebruik meten

De Veilig Rijden Autoverzekering van de ANWB introduceert eind van het jaar het meten van het smartphonegebruik in de auto. Hiermee speelt de verzekering in op het grote probleem: afleiding in het verkeer.

Contact & Service

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeren.

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen?

Bel 088 - 269 2222
Whatsapp 06 - 52 79 89 11
(ma t/m vrij van 09:30 tot 18:00 uur, za - 10:00-16:00 uur)