ANWB Verzekeringen

ANWB Verzekeringen

Goed verzekerd voor een scherpe prijs. Thuis, onderweg en op vakantie.

Verzekeringen

Bij de ANWB kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring als hulpverlener, ook op het gebied van verzekeren. We blijven innoveren om jou de beste diensten te bieden. Zo ben je verzekerd van uitgebreide hulp bij schade en helpen we je waar mogelijk om schade te voorkomen. Als je ANWB-lid bent of wordt, krijg je bovendien 5% ledenkorting.

Veiligheid voorop

Hoe we dit doen? Bij onze autoverzekering word je bijvoorbeeld beloond bij een veilige rijstijl. Zo proberen we samen de verkeersveiligheid te verhogen. En onze woonverzekering kun je uitbreiden met een smart beveiligingspakket. Hiermee houd je overal waar je bent je woning in de gaten en krijg je een seintje bij mogelijke inbraak of waterschade. Zo kun je met een gerust hart van huis gaan.

ANWB Service

We staan voor je klaar, of je nu een verzekering zoekt voor je vakantie, auto of fiets. Als je onverwacht te maken krijgt met schade, kun je rekenen op onze hulp. Je meldt dit eenvoudig via Mijn ANWB. Vervolgens nemen wij alles uit handen: we regelen een eventuele noodreparatie en schadeherstel en betalen snel uit.

Meer dan een verzekeraar

Als verzekeraar dragen we bij aan de verscheidene maatschappelijke projecten waar de ANWB zich voor inzet. Op het gebied van duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid. Denk aan de Fietsverlichtingsactie in de donkere maanden en Streetwise met verkeerslessen op basisscholen.

Uitgelicht

14 tips tegen woninginbraak

14 tips tegen woninginbraak

Een inbreker is sneller binnen dan je denkt. Met deze tips kun je ervoor zorgen dat inbreken in je woning lastiger wordt.

Tips tegen fietsdiefstal

De e-bike is enorm populair, maar helaas ook erg in trek bij het dievengilde. Hoe maak je het dieven nou echt lastig?

Welke autoverzekering moet ik kiezen?

Hoe weet je nu welke autoverzekering het beste bij je past? Wij helpen je graag met enkele tips.

Altijd op de hoogte

Elk kind veilig op de fiets; help je mee?

Elk kind veilig op de fiets; help je mee?

Elk kind veilig op de fiets daar gaan we voor bij de ANWB. Jij kunt ons daar bij helpen! Door kinderen fietsmeters te laten maken én ongebruikte fietsen te doneren.

300.000 autopolissen in de portefeuille

300.000 autopolissen in de portefeuille

ANWB Verzekeren heeft een mooie mijlpaal bereikt. In maart is de 300.000ᵉ autoverzekering bijgeschreven in de portefeuille.

Contact & Service

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeringen.

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.

Vragen?

Bel 088 - 269 2222