Verzekeringen bij de ANWB

Verzekeringen

Bij de ANWB kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring als hulpverlener, ook op het gebied van verzekeren. We blijven innoveren om jou de beste diensten te bieden. Zo ben je verzekerd van uitgebreide hulp bij schade en helpen we je waar mogelijk om schade te voorkomen.

Veiligheid onderweg én thuis

Hoe we dit doen? Bij onze autoverzekering word je bijvoorbeeld beloond bij een veilige rijstijl. Zo proberen we samen de verkeersveiligheid te verhogen. En onze woonverzekering kun je uitbreiden met een smart beveiligingspakket. Hiermee houd je overal je woning in de gaten houdt en krijg je een seintje bij mogelijke inbraak of waterschade. Zo kun je met een gerust hart van huis gaan.

ANWB Service

We staan voor je klaar, of je nu een verzekering zoekt voor je vakantie, auto of fiets. Als je onverwacht te maken krijgt met schade, kun je rekenen op onze hulp. Je meldt dit eenvoudig via Mijn ANWB. Vervolgens nemen wij alles uit handen: we regelen een eventuele noodreparatie en schadeherstel en betalen snel uit.

Eenvoudig je premie berekenen en afsluiten

Een ANWB verzekering afsluiten is eenvoudig. Binnen enkele stappen krijg je een duidelijk premieoverzicht. Als je lid bent of wordt bij de ANWB krijg je bovendien 5% ledenkorting.

Uitgelicht

Reisverzekering afsluiten: waarop letten?

Reisverzekering afsluiten: waarop letten?

Bekijk hier welke reisverzekeringen er zijn en uit welke dekkingen je kunt kiezen. Zo weet je precies waarop je moet letten tijdens het afsluiten.

In 5 stappen de juiste autoverzekering

In 5 stappen de juiste autoverzekering

Wil je een autoverzekering afsluiten? De ANWB helpt je graag op weg! Met onze hulp weet jij precies waar je op moet letten.

Klantverhalen op reis

In de serie 'Klantverhalen op reis' laten we zien met welke problemen de ANWB Alarmcentrale klanten in het buitenland helpt.

Altijd op de hoogte

Vulkaanuitbarsting Bali verstoort vliegverkeer

Bekijk hier vragen over je ANWB Reis- of Annuleringsverzekering i.v.m. hinder in het vliegverkeer door de vulkaanuitbarsting op Bali.

Provinciale wegen moeten veiliger

Provinciale wegen moeten veiliger

De ANWB heeft het provinciale wegennet in kaart gebracht met verkeersongevallen die de afgelopen vier jaar hebben plaatsgevonden. Het resultaat is te zien in de prioriteringskaart.

Contact & Service

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeren.

Voorwaarden

Bekijk hier de voorwaarden van alle ANWB Verzekeringen.