Testoverzicht etalagebeeld jong stel op fiets in Rotterdam

Fietstests

Wij testen regelmatig verschillende fietsen, elektrische fietsen, fietsaccessoires en fietsuitrusting. Van e-biketests tot de fietsendrager test: op deze pagina vind je alle fietstests en is een compleet overzicht van alles wat we op het gebied van fiets onder de loep hebben genomen.

Fietstesten

Urban e-biketest 2020

Urban e-biketest 2020

Wij testen acht urban e-bikes: stijlvolle en sportieve fietsen met weinig poespas, die niet ogen als een e-bike maar dat stiekem wel zijn. 

Elektrische vouwfietsen 2017

Elektrische vouwfietsen 2017

Elektrische vouwfietsen zijn klein, fijn én snel. Wij hebben tien elektrische vouwfietsen voor je getest. Allemaal te koop voor minder dan €1000,-. 

Budget e-biketest 2020

Budget e-biketest 2020

Is er een goede e-bike voor zo'n € 1.000? Wij deden een uitgebreide test met 10 budget e-bikes. Het resultaat: we kunnen ze niet alle 10 aanraden.

18 schoolfietsen getest

18 schoolfietsen getest

Onze fietsspecialisten hebben 18 schoolfietsen onder de loep genomen. Ontdek welke fiets geschikt is voor een middelbare scholier. 

E-biketest 2019

E-biketest 2019

De Kampioen heeft twintig e-bikes met middenmotor getest op remkracht, actieradius, stabiliteit en elektrische ondersteuning. Op welke fiets jij straks? 

Elektrische vouwfietsen 2019

Elektrische vouwfietsen 2019

Wij hebben zes premium elektrische vouwfietsen getest op rijeigenschappen en kwaliteit. Op welke vouwfiets rijd jij straks?

Fietsaccessoires

E-bike fietsendragers 2020

E-bike fietsendragers 2020

We selecteerden 18 e-bike fietsendragers voor op de trekhaak en keken naar gebruiksgemak en functionaliteit. Bekijk de resultaten. 

Fietslampjestest

Fietslampjestest

Tijdens de donkere maanden is goede verlichting extra belangrijk. We testten daarom 30 fietslampjes. Met welke ben je goed en minder goed zichtbaar?

Fietsendragertest 2019

Fietsendragertest 2019

Fietsen meenemen achter op de auto? Wij hebben verschillende fietsendragers voor je onder de loep genomen. Welke heeft jouw voorkeur?

Meer tests

Regenpakken 2018

Regenpakken 2018

Zijn er nog betaalbare regenpakken die je drooghouden zonder dat het zweet je uitbreekt? De Kampioen heeft 8 ademende regenpakken voor je getest.

Test fietssnelwegen 2019

Test fietssnelwegen 2019

Fietssnelwegen zijn brede fietspaden waarop je lekker kunt doorfietsen. We testten 9 snelfietsroutes in Nederland; van Leiden tot Den Bosch.

Stel je fietsvraag

Stel je fietsvraag op ons vraag- en antwoordplatform en krijg antwoord van één van onze experts

Speciaal voor jou geselecteerd