Auto huren Bari

Bari is een typische Zuid-Italiaanse stad met een sfeervolle, vriendelijke en gezellige binnenstad. Je kunt hier genieten van de mooie bezienswaardigheden en prachtige omgeving. Ook op vakantie naar Bari? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bari voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Bari

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Bari met een huurauto

De stad Bari beschikt over een unieke mix van ouderwets en modern. Een wandeling door het sfeervolle oude deel is zeker aan te raden. Je komt er verschillende mooie kerken en theaters tegen en struint over pleintjes en door smalle steegjes. Ook zijn er leuke musea te bezoeken, zoals het Archeologisch Museum dat in 1875 is opgericht. Ook in de omgeving vind je erg leuke dorpjes en mooie plekken langs de kust waar je heerlijk kunt vertoeven!

Waarom autohuur in Bari

Bari is een zeer sfeervolle stad waar veel te zien is. Struin door de mooie straatjes en geniet van de heerlijke Italiaanse keuken. Maar ook de omgeving heeft veel te bieden! Ontdek alle mooie plekjes in de buurt en huur een auto in Bari! Makkelijk en veilig via ANWB en Sunny Cars.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.