Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Bari

Voor zinderende stedentrip in Zuid-Italië

Een auto huren in Bari is het begin van een zinderende stedentrip in Zuid-Italië, vol culturele hoogtepunten en heerlijke pastagerechten. Bari, de hoofdstad van de regio Puglia in de hak van de Italiaanse laars, heeft een fraai historisch centrum vol monumentale panden, maar is niet zo toeristisch. Hier ervaar je het authentieke Italië. Met een huurauto kun je ook in de omgeving rondkijken, bijvoorbeeld in Alberobello met zijn beroemde trulli-huisjes. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bari voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Bari

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Bari

Een auto huren in Bari doe je bij aankomst op het vliegveld om snel in de stad te komen. Bari Vecchia, de oude stad, is een doolhof van kleine straten en stegen, dus parkeren is hier lastig. Buiten het historische centrum zijn genoeg parkeermogelijkheden en met het openbaar vervoer ben je snel in het hart van Bari.

Hier bevindt zich een aantal fraaie kerken. De romaanse kathedraal San Sabino, ook wel bekend als de Duomo van Bari, heeft een vrij sobere uitstraling waarin een prachtig versierd rozetraam extra opvalt. De Sint-Nicolaasbasiliek is gebouwd in dezelfde stijl. Hier ligt het stoffelijk overschot van St. Nicolaas van Myra begraven, in Nederland beter bekend als Sinterklaas. Een andere culturele parel is Teatro Petruzzelli, qua grootte het vierde operagebouw van Italië. Het valt op door zijn rode gevel en binnen wacht een interieur van vergulde loges met rood fluweel en gouden ornamenten.

Wanneer je de hoogtepunten van Bari hebt gezien, verlaat je de stad met de huurauto om in de omgeving rond te kijken. Alberobello ligt op een uur rijden. Hier wandel je door kronkelige straten vol trulli, de iconische witte huizen met een puntmutsdak. Duik je met de huurauto nog dieper de hak van de laars in, dan kom je uit bij de prachtige barokstad Lecce.