Auto huren Johannesburg

De stad Johannesburg bruist van het leven en heeft vele interessante bezienswaardigheden. De stad heeft zich dan ook in korte tijd ontpopt tot één van de populairste toeristische plaatsen van Zuid-Afrika. Ga je ook op vakantie naar Johannesburg? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Johannesburg voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Johannesburg

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Johannesburg

Johannesburg is een bruisende, moderne stad met voorzieningen en faciliteiten die niet onder doen voor een moderne Europese stad. De stad beschikt over grote winkelcentra, bruisende uitgaansgelegenheden, theaters, musea en sfeervolle restaurants. Breng een bezoek aan het indrukwekkende Apartheid Museum, welke je meeneemt in de geschiedenis of ga winkelen bij één van de leuke marktjes. Wat ook een erg leuke bezienswaardigheid is, is pretpark Gold Reef City dat je meeneemt op rondreis door het Johannesburg van 1895.

Waarom autohuur in Johannesburg

Johannesburg is een stad waar veel te ontdekken is. Maar niet alleen de stad zelf, ook de omgeving heeft erg veel te bieden voor toeristen. In de landelijke omgeving vind je bezienswaardigheden als de Kromdraai Goudmijn of de Sterkfontein grotten. En op een paar uur rijden van de stad ligt het Pilanesberg National Park. Met een huurauto kom je overal en beleef je het échte Zuid-Afrika!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.