Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een auto huren in Los Angeles

Reis met een huurauto door een van de grootste steden van de Verenigde Staten: Los Angeles. The City of Angels is niet alleen het centrum van Hollywood, maar heeft ook stranden met een ongedwongen sfeer en ruige natuurgebieden. Bij de ANWB kun je een auto huren in Los Angeles en tips vinden voor een avontuurlijke roadtrip door deze iconische stad.

Korting op autohuur Los Angeles voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Los Angeles

Los Angeles

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Op avontuur met een huurauto in Los Angeles

Los Angeles is een echte autostad, waar zowel toeristen als de lokale bevolking de vele hoogtepunten per auto bezoeken. De enorme stad is gewoon niet te voet te verkennen. Een uitgebreid wegennetwerk voert van wereldberoemde winkelstraten naar mooie berggebieden.

Waar in Los Angeles je ook rijdt met je huurauto, de Santa Monica Mountains vormen vrijwel altijd het achtergronddecor. Deze bergketen vormt de grens van de stad en is de plek waar de 15 meter hoge letters staan die ‘Hollywood’ spellen. Maak een wandeling door de Hollywood Hills of ontdek Griffith Park. Bij dit wandelpark bevindt zich ook het Griffith-observatorium, met tentoonstellingen, een planetarium en uitzicht over heel Los Angeles. Rijd de volgende dag naar het strand, waar de Santa Monica Pier onvervalste Amerikaanse kermissfeer ademt.

Wil je een auto huren in Los Angeles om de binnenstad te verkennen? Rijd over Sunset Boulevard, waar palmbomen de straten versieren. Bekijk bij Hollywood Boulevard de handafdrukken van sterren op de Walk of Fame. Buiten de stad ligt het allereerste Disneylandpark. Ga je een auto huren tijdens je vakantie in Los Angeles? Dat is je uitgelezen kans om dit pretpark te bezoeken.