Auto huren Reus

Reus is misschien niet een bekende toeristische trekpleister. Sterker nog veel mensen kennen het misschien alleen als ‘derde luchthaven’ van Barcelona. Maar dat is zonde. Reus is een bijzondere plaats. En als je dan toch naar de kust wil?  Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Reus voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Reus

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Reus

Reus is misschien niet een bekende toeristische trekpleister. Sterker nog veel mensen kennen het misschien alleen als ‘derde luchthaven’ van Barcelona. Maar dat is zonde. Reus is een bijzondere plaats. En als je dan toch naar de kust wilReus is bekend om zijn modernistische bouwstijl. Het Catalaans modernisme is bekend om haar gebruik van decoraties en details. Antoni Gaudí, de bekendste modernisme architect is geboren in Reus. Als je meer wilt weten over Gaudí dan is het interactieve Gaudí Centre een aanrader.

Sant Pere, de beschermheilige van de stad Reus wordt geëerd met de gothische kathedraal Iglesia prioral de Sant Pere. Het Teatre Bartrina Reus, uit 1905, is samen met het Liceu-theater op de ramblas in Barcelona één van de mooiste theaters van Catalonië. Ben je in de markt voor een dagje vermaak? Ga dan naar het Port Aventura Park. Je ziet de achtbanen al van ver liggen. Dit enorm grote pretpark is goed voor een dag adrenaline en vertier!? Dan huur je makkelijk en veilig een auto via ANWB en Sunny Cars!

Waarom autohuur in Reus

Veel toeristen die hun zonvakantie aan de Costa Dorada of Costa Brava boeken vliegen op het vliegveld van Reus. Dan komt het goed uit dat je via ANWB en Sunny Cars je makkelijk en veilig een huurauto kunt reserveren in Reus. Als je vanuit Reus een dagje aan de kust wilt combineren met cultuur, dan is Tarragona een leuke bestemming. Er zijn veel Romeinse overblijfselen. Zo is er een mooi aquaduct en een misschien nog wel indrukwekkender amfitheater.

Als je echt wil zien hoe de stad er ten tijde van de Romeinen uitzag, dan moet de modelstad Tarraco bezoeken, waar, in miniatuur, de lay out van de Romeinse stad is gebouwd. Als je in Reus een auto hebt gehuurd, kan je natuurlijk Barcelona niet links laten liggen. Een rit van 120 kilometer moet je voor lief nemen want een dag in Barcelona rondstruinen, eten en drinken, dat mag je niet missen!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.