Auto huren Tel Aviv

Tel Aviv, de stad die ook wel bekend staat als ‘de stad die nooit stilstaat’, is het economische en culturele centrum van Israël. Het is een levendige stad waar veel te beleven valt! Ook op stedentrip naar Tel Aviv? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Tel Aviv voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Tel Aviv

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Tel Aviv

Tel Aviv is van alle markten thuis. Het is een levende, actieve stad met amusement, kunst, cultuur, festivals en een bruisend nachtleven. De stad ligt op een 14 kilometer lange strook aan de Middellandse Zeekust tot voorbij de rivier de Yarkon. Het is prima vertoeven in de stad met gezellige terrasjes, hippe boetieks in de Sheinkenstraat, lunchen met verse vis en zeezicht en heerlijk relaxen op het stadsstrand. Even niets aan je hoofd, maar gewoon genieten. Het kan allemaal in Tel Aviv!

Waarom autohuur in Tel Aviv

Is Tel Aviv jouw volgende vakantiebestemming? Zorg dat je niets mist van deze prachtige stad! Regel vooraf aan je vakantie je huurauto, dan weet je zeker dat je goed zit. Veilig en gemakkelijk via ANWB en Sunny Cars!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.