Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Tel Aviv

Voor een hippe stedentrip

De Israëlische metropool Tel Aviv is een fraaie bestemming voor een hippe stedentrip aan de Middellandse Zee. Door een auto te huren in Tel Aviv maak je kennis met deze verrassende stad. Hier komen oud en nieuw samen: het historisch centrum Old Jaffa en de nieuwe haven met een levendige boulevard. En met een huurauto neem je eenvoudig een kijkje buiten Tel Aviv. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Tel Aviv voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Tel Aviv

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Tel Aviv

Een auto huren in Tel Aviv doe je bij aankomst op het internationale vliegveld. Israël heeft over het algemeen een goed onderhouden wegennetwerk, dus je kunt met de huurauto op veel plekken komen. Vanaf het vliegveld in Tel Aviv ben je in een half uur in het centrum van de stad. Old Jaffa is een van de belangrijkste wijken en staat bekend om zijn gezellige vlooienmarkten. Jaffa Flea Market is een van de bekendste. Naast de markt bewonder je een klokkentoren uit de Ottomaanse tijd.

Kenmerkend voor Tel Aviv qua architectuur is de Bauhaus-stijl die je veel ziet ten noorden van Old Jaffa, in wat de Witte Stad wordt genoemd. Fijnproevers nemen een kijkje bij de grote voedselmarkt van Carmel Market. Je rijdt hier met de huurauto in een kwartier naartoe vanuit Old Jaffa. De Rothschildboulevard, de oudste straat van Tel Aviv, loopt als levendige strip door de stad. Ha’Nammal is de nieuwe haven, waar je goed kunt winkelen. Kunstliefhebbers bezoeken het Tel Aviv Museum of Art, met Israëlische kunst vanaf de 20de eeuw tot nu.

Vanuit Tel Aviv kun je met de huurauto mooie uitstapjes maken in de omgeving. Jeruzalem ligt op een uur rijden. Hier bezoek je iconische plaatsen uit de Bijbelse geschiedenis, zoals de Tempelberg, Klaagmuur, Olijfberg en Heilige Grafkerk.