Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Amsterdam en omgeving

Autoverhuur in Amsterdam via de ANWB

Een huurauto nodig in Amsterdam en omgeving? Regel snel en gemakkelijk een huurauto via de ANWB. Tegen aantrekkelijke tarieven kun je onbezorgd op reis want je bent goed verzekerd, je hebt geen eigen risico en je kunt natuurlijk rekenen op pechhulp.

Amsterdam is populair bij toeristen en dat is niet voor niets. Amsterdam heeft de mooiste bezienswaardigheden, ook voor Nederlanders. Je bezoekt alle mooie hotspots van Amsterdam zoals de Albert Cuypmarkt, het Vondelpark of Museumplein natuurlijk het liefst lopend, met de fiets of het OV. Maar wil je de stad uit of gewoon lekker eropuit? Huur dan een auto via de ANWB. Dan kun je alle kanten op.

Blijf je graag dicht bij huis dan kun je bijvoorbeeld langs de vissersdorpen Volendam, Marken of Edam. Ga je liever iets verder van huis, dan kun je met het gezin of een groep vrienden bijvoorbeeld naar pretpark Walibi in Flevoland. Een andere stad verkennen en genoeg ruimte hebben voor al je nieuwe aanwinsten van het shoppen? Op zo’n 30 kilometer van Amsterdam ligt Haarlem, maar elke stad in Nederland is binnen handbereik met een huurauto. In de zomer geniet je van de zon op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Liever een buitenlands strand? Dat kan ook, want met een huurauto via de ANWB rijd je kilometervrij!

Auto huren via de ANWB

Bij de ANWB huur je een auto voor een all-in prijs en heb je dus geen kosten achteraf. Onze prijzen zijn inclusief:

  • Een onbeperkt aantal kilometers 
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Een tweede bestuurder
  • De vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht
     
Nu10%korting
De beste pechhulp, altijd dichtbij 

We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

met extravoordeel
ANWB Visa Card 

Nu het eerste jaar 50% korting op de ANWB Visa Gold Card

Telefoonhouders 

Rij altijd veilig en MONO. Shop hier je nieuwe telefoonhouder voor in de auto.

Huur je auto bij de ANWB 

Huur een auto bij de ANWB in binnen- en buitenland. Tegen aantrekkelijke all-in tarieven. Goed verzekerd en zonder eigen risico!