Auto huren voor ANWB-leden

Auto huren voor ANWB-leden

Vertrouwd huren, zonder verrassingen

Auto huren in Amsterdam en omgeving

Autoverhuur in Amsterdam via de ANWB

Een huurauto nodig in Amsterdam en omgeving? Regel snel en gemakkelijk een huurauto via de ANWB. Tegen aantrekkelijke tarieven kun je onbezorgd op reis want je bent goed verzekerd, je hebt geen eigen risico en je kunt natuurlijk rekenen op pechhulp.  

Amsterdam is populair bij toeristen en dat is niet voor niets. Amsterdam heeft de mooiste bezienswaardigheden, ook voor Nederlanders. Je bezoekt alle mooie hotspots van Amsterdam zoals de Albert Cuypmarkt, het Vondelpark of Museumplein natuurlijk het liefst lopend, met de fiets of het OV. Maar wil je de stad uit of gewoon lekker eropuit? Huur dan een auto via de ANWB. Dan kun je alle kanten op.

Blijf je graag dicht bij huis dan kun je bijvoorbeeld langs de vissersdorpen Volendam, Marken of Edam. Ga je liever iets verder van huis, dan kun je met het gezin of een groep vrienden bijvoorbeeld naar pretpark Walibi in Flevoland. Een andere stad verkennen en genoeg ruimte hebben voor al je nieuwe aanwinsten van het shoppen? Op zo’n 30 kilometer van Amsterdam ligt Haarlem, maar elke stad in Nederland is binnen handbereik met een huurauto. In de zomer geniet je van de zon op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Liever een buitenlands strand? Dat kan ook, want met een huurauto via de ANWB rijd je kilometervrij!

Auto huren via de ANWB

Bij de ANWB huur je een auto voor een all-in prijs en heb je dus geen kosten achteraf. Onze prijzen zijn inclusief:

  • Een onbeperkt aantal kilometers 
  • Geen eigen risico bij schades en diefstal
  • Een tweede bestuurder
  • De vertrouwde pechhulp van de Wegenwacht
     

Ophaal- en inleverpunten omgeving Amsterdam

Je kunt je huurauto met de fiets ophalen in hartje centrum op de Overtoom. Er is ook een ophaallocatie bij Schiphol Airport, handig want je zit meteen op de snelweg! Ook bij steden rondom Amsterdam zijn er voldoende huurlocaties om je huurauto op te halen.

Amsterdam Overtoom
Overtoom 333
1054 JM Amsterdam

Amsterdam Schiphol
Arrival Hall 3 Schiphol Plaza
1118 AA Amsterdam

Hoofddorp
Kruisweg 456
2132 LA Hoofddorp

Haarlem
A. Hofmanweg 55
2031 BH Haarlem