Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Palma de Mallorca

Voor een zonnige eilandreis

Palma de Mallorca is de hoofdplaats van het Spaanse eiland Mallorca en het startpunt van menig zonvakantie. Door een auto te huren in Palma de Mallorca heb je de vrijheid om de mooiste plekken op Mallorca te zien, zoals de indrukwekkende kathedraal van Palma. Levendige badplaatsen met een bruisend uitgaansleven worden afgewisseld met verstilde bergdorpen waar je het traditionele eilandleven ervaart. Bij de ANWB regel je een huurauto in Palma de Mallorca tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Palma de Mallorca voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Mallorca ontdekken

Een auto huren in Palma de Mallorca is het begin van een zonnige eilandreis waarbij je Mallorca uitgebreid leert kennen. Het eiland heeft een afwisselende natuur, cultuurrijke steden, een warm klimaat en smakelijke keuken.

Palma de Mallorca is niet alleen de grootste stad op het eiland, maar ook de hoofdstad van de eilandengroep Balearen. De bekendste attractie is de 13de-eeuwse Catalaans-gotische kathedraal La Seu. Op het Plaza Mayor word je vermaakt door straatartiesten en smul je in een van de vele restaurants van tapas en ensaimadas, een typisch Mallorcaans gebakje.

Omdat Mallorca een oppervlakte heeft die vergelijkbaar is met de provincie Friesland, zijn veel bezienswaardigheden met de huurauto goed bereikbaar. Zo ben je in een uur aan de noordkant van het eiland om de befaamde Cap de Formentor te bewonderen. De kaap, een uitloper van het gebergte Serra de Tramuntana, vormt het oostelijke uiteinde van het schiereiland Formentor. Op de kaap staat een vuurtoren uit 1863. Bij helder weer zie je in de verte het eiland Menorca liggen.

Aan de oostkant van Mallorca ligt het charmante vissersdorp Porto Cristo, op anderhalf uur rijden van Palma de Mallorca. Hier bezoek je de grotten van Drach. Deze zijn uniek omdat hier het grootste ondergrondse meer van Europa ligt. Bij een bezoek aan de grotten word je getrakteerd op een klassiek concert door musici die op een gondel over het meer varen.