Inboedelverzekering
leden 5% korting

Inboedelverzekering

 • Nooit onderverzekerd
 • Snelle schadeafhandeling
 • Uit te breiden met beveiligingspakket
Bereken je premie

Inboedelverzekering

Nieuw: Veilig van Huis pakket

ANWB Inboedelverzekering

Met de ANWB Inboedelverzekering zijn je spullen verzekerd in geval van bijvoorbeeld brand, diefstal of wateroverlast. Bijvoorbeeld bij diefstal van sieraden of een fiets uit je schuur. Ook schade die je onbedoeld zelf veroorzaakt is verzekerd, zoals een vaas die per ongeluk uit je handen valt.

Nooit onderverzekerd

Door de ruime dekking van de ANWB Inboedelverzekering ben je nooit onderverzekerd. Dankzij de vertrouwde kwaliteit van de ANWB kan je wonen zonder zorgen.

Veilig van Huis pakket

Kies voor het Veilig van Huis pakket. Dit smart beveiligingspakket bestaat uit camera en sensoren. Je kunt via de app je huis en spullen overal in de gaten houden. En je krijgt melding als er iets is, bijvoorbeeld een mogelijke inbraak. Bovendien krijg je 10% korting op je premie.

Dekking:

 • Brand
 • Schroeien, zengen, smelten
 • Storm
 • Waterschade
 • Kosten van hak- en breekwerk
 • Blikseminslag en inductie
 • Overspanning
 • Inhoud koelkast of diepvriezer
 • Vandalisme
 • Diefstal

Aanvullende dekkingen

Met de buitenshuisdekking is je inboedel ook buiten je huis verzekerd bij schade, diefstal of verlies. Heb je een kampeeruitrusting, kano, duikuitrusting of andere vrijetijduitrusting? Ook dat is verzekerd met de buitenshuisdekking van de ANWB Inboedelverzekering.
 

Alle telefoons en tablets van jouw gezin zijn met deze aanvullende dekking goed verzekerd, zowel binnen- als buitenshuis. Ook je smartwatches, digitale sporthorloges en smartglasses zijn verzekerd voor schade door vallen, stoten, water of diefstal. Per gebeurtenis is de maximale vergoeding €5000 en het eerste jaar is de vergoeding op basis van de nieuwwaarde van je smartphone of tablet. Laat je hem repareren via een door ons geselecteerde schadehersteller? Dan betaal je ook geen eigen risico.

Meer over de Smartphone en tabletdekking
 

Tips & Service

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Vergeet niet je woonhuis te verzekeren

Met de ANWB Opstalverzekering zijn jouw huis en alle zaken die daarmee verbonden zijn, zoals eventuele bijgebouwen verzekerd tegen de gevolgen van brand-, storm- en waterschade.

Aansprakelijkheidsverzekering met hoge pakketkorting

Aansprakelijkheidsverzekering met hoge pakketkorting

Een bal door de ruit. Een glas wijn over het tapijt van de buren. Dat kan gebeuren. Maar wat als iemand gewond raakt door jouw schuld? Dan kunnen de kosten enorm oplopen. De ANWB Aansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen deze risico's.

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Met de ANWB Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van deskundige rechtshulp van onafhankelijke experts bij juridische geschillen. Denk hierbij aan een conflict over de aankoop van een huis, het claimen van smartengeld na een aanrijding of bijvoorbeeld onenigheid met je werkgever.

Korting

10% Veilig van Huis korting

Met het Veilig van Huis pakket helpen we je om schade te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen. Je ontvangt daarom 10% korting op je premie van je inboedel, aansprakelijkheids- en/of opstalverzekering.

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijg je direct 5% korting op de inboedelverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten direct lid worden. De kosten van het ANWB lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Gratis installatieservice t.w.v. €75

Kies je voor de ANWB Veilig van Huis Woonverzekering dan ontvang je het Veilig van Huis pakket. De camera en sensoren worden gratis bij je thuis geïnstalleerd door een ANWB monteur.

Contact & Service