Inboedelverzekering
15% korting

Inboedelverzekering

 • Nooit onderverzekerd
 • Snelle schadeafhandeling
 • Tot 10 jaar nieuwwaarde vergoed
 • Uit te breiden met beveiligingspakket
Bereken je premie

Inboedelverzekering

Nú het eerste jaar 15% korting

Wat is een ANWB Inboedelverzekering?

Met de ANWB Inboedelverzekering zijn je spullen all risk verzekerd, bijvoorbeeld in geval van brand, diefstal of wateroverlast. En bij diefstal van sieraden of een fiets uit je schuur. Ook is schade die je onbedoeld zelf veroorzaakt verzekerd, zoals een vaas die per ongeluk uit je handen valt.

Nooit onderverzekerd

Door de ruime dekking van de ANWB Inboedelverzekering ben je nooit onderverzekerd. We vergoeden maximaal € 125.000 en keren tot 10 jaar de nieuwwaarde uit. Dankzij de vertrouwde kwaliteit van de ANWB kan je wonen zonder zorgen.

Nú 15% korting

De Inboedelverzekering is nú het eerste jaar extra voordelig. Sluit uiterlijk 24 oktober af en ontvang het eerste jaar 15% korting op je premie. Bekijk de actievoorwaarden.

Dekking Inboedelverzekering

Wat is wel verzekerd?

Schade door elke van buiten komende oorzaak die plotseling en onvoorzien ontstaat, zoals:

 • Brand
 • Water
 • Inbraak
 • Vandalisme
 • Glas

Wat is niet verzekerd?

Een aantal zaken valt niet onder de dekking van de inboedelverzekering, zoals:

 • Achterstallig onderhoud of slijtage
 • Schade door nalatige zorg en onvoorzichtigheid
 • Lekkende voegen en kitnaden
 • Dieren die met toestemming in je huis zijn
 • Fouten in ontwerp, constructie, montage of bouw

Aanvullende dekkingen

Met de buitenshuisdekking is je inboedel ook buiten je huis verzekerd bij schade, diefstal of verlies. Heb je een kampeeruitrusting, kano, duikuitrusting of andere vrijetijduitrusting? Ook dat is verzekerd met de buitenshuisdekking van de ANWB Inboedelverzekering.
 

Alle telefoons en tablets van jouw gezin zijn met deze aanvullende dekking goed verzekerd, zowel binnen- als buitenshuis. Ook je smartwatches, digitale sporthorloges en smartglasses zijn verzekerd voor schade door vallen, stoten, water of diefstal.

Per gebeurtenis is de maximale vergoeding €5000 en het eerste jaar is de vergoeding op basis van de nieuwwaarde van je smartphone of tablet. Laat je hem repareren via een door ons geselecteerde schadehersteller? Dan betaal je ook geen eigen risico.

Meer over de Smartphone en tabletdekking
 

Het Veilig van Huis pakket bevat een camera, watemelder en deur-/raam- en bewegingssensoren. Door de koppeling met een app houd je je huis en spullen in de gaten ook als je er niet bent. Het pakket wordt gratis geïnstalleerd door een ANWB monteur.

 

Wat valt er onder een inboedelverzekering?

De ANWB Inboedelverzekering heeft een allrisk dekking. Dit geldt voor alle spullen in je huis die niet vastzitten. Je bent verzekerd in geval van schade door elke van buiten komende oorzaak die plotseling ontstaat. Bekijk ons beknopt overzicht van onze dekking om makkelijk te vergelijken.

Vergoeding van kosten bij inboedelverzekering

Bij schade proberen we eerst je spullen te herstellen. Als dit mogelijk is, vergoeden wij deze herstelkosten. Je krijgt direct 70% van de herstelkosten vergoed en de rest nadat je de nota toestuurt.

Kan het niet worden hersteld of is er sprake van diefstal? Dan hangt de vergoeding af van de leeftijd van de spullen. Bij minder dan tien jaar krijg je de nieuwwaarde en voor ouder geldt de vervangingswaarde.

Inboedelverzekering afsluiten

Online gemakkelijk je ANWB Inboedelverzekering afsluiten? Houd dan je eigen gegevens paraat, zoals geboortedatum, postcode en woonplaats.

Korting

15% actiekorting

Van 1 maart t/m 24 oktober 2021 ontvang je het eerste jaar 15% korting op de premie van je inboedel-, opstal- en/of aansprakelijkheidsverzekering. Bekijk de actievoorwaarden.

10% Veilig van Huis korting

Met het Veilig van Huis pakket helpen we je om schade te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen. Je ontvangt daarom 10% korting op je premie van je inboedel- en/of opstalverzekering.

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijg je direct 5% korting op de inboedelverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten direct lid worden. De kosten van het ANWB-lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Contact & Service