Opstalverzekering
leden 5% korting

Opstalverzekering

 • Nooit onderverzekerd
 • Snelle schadeafhandeling
 • Uit te breiden met beveiligingspakket
Bereken je premie

Opstalverzekering

Nieuw: Veilig van Huis pakket

Opstalverzekering

Met de ANWB Opstalverzekering zijn jouw huis en bijgebouwen (maximaal 100m2) verzekerd tegen de gevolgen van bijvoorbeeld brand-, storm- of waterschade. Daarbij horen dus ook de tuin, garage, schuren en tuinhuisjes.

Nooit onderverzekerd

Met de ruime dekking van de Opstalverzekering ben je nooit onderverzekerd. Schade aan je huis wordt volledig vergoed.

Veilig van Huis pakket

Sluit je opstalverzekering af met een Veilig van Huis pakket. Dat is een smart beveiligingspakket voor je woning, inclusief camera en sensoren. Via de app hou je vervolgens overal je woning in de gaten en krijg je melding als er iets is, bijvoorbeeld rookontwikkeling. Bovendien krijg je 10% korting op je premie.

 

Basisdekking:

 • Brand
 • Storm- en bliksemschade
 • Waterschade
 • Glasbreuk
 • Vandalisme
 • Diefstal
 • Overspanning
 • Schroeien, zengen en smelten
 • Neerslag door openstaande ramen of deuren

Korting

10% Veilig van Huis korting

Met het Veilig van Huis pakket helpen we je om schade te voorkomen of zo snel mogelijk op te lossen. Je ontvangt daarom 10% korting op je premie van je inboedel, aansprakelijkheids- en/of opstalverzekering.

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijg je direct 5% korting op de ANWB Opstalverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten direct lid worden. De kosten van het ANWB lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Gratis installatieservice t.w.v. €75

Kies je voor de ANWB Veilig van Huis Woonverzekering dan ontvang je het Veilig van Huis pakket. De camera en sensoren worden gratis bij je thuis geïnstalleerd door een ANWB monteur.

Uitgelicht

Ook je inboedel goed verzekerd

Ook je inboedel goed verzekerd

Ook je inboedel is van grote waarde. Met ANWB Inboedelverzekering verzeker je ook de waardevolle spullen in je huis. Van de antieke kast tot de allerlaatste smartphone, alles is uitstekend verzekerd. Profiteer direct van onze aantrekkelijke pakketkortingen.

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Verzekerd van deskundig juridisch advies

Met de ANWB Rechtsbijstandverzekering ben je verzekerd van deskundige rechtshulp van onafhankelijke experts bij juridische geschillen. Denk hierbij aan een conflict over de aankoop van een huis, het claimen van smartengeld na een aanrijding of bijvoorbeeld onenigheid met je werkgever.

Aansprakelijkheidsverzekering met hoge pakketkorting

Aansprakelijkheidsverzekering met hoge pakketkorting

Een bal door de ruit. Een glas wijn over het tapijt van de buren. Dat kan gebeuren. Maar wat als iemand gewond raakt door jouw schuld? Dan kunnen de kosten enorm oplopen. De ANWB Aansprakelijkheidsverzekering beschermt je tegen deze risico's.

Top 5 veelgestelde vragen Opstalverzekering

Nee, standaard heb je geen eigen risico. Mits je de schade laat herstellen door een schadehersteller die bij ons aangesloten is.

Er gelden een paar uitzonderingen:
- Bij schade ontstaan door storm is het eigen risico € 250.
- Bij schade die je laat herstellen door een niet-aangesloten hersteller is het eigen risico € 250.

Je kunt de meest recente polisvoorwaarden van de ANWB Woonhuisverzekering hier vinden.

De Opstalverzekering kent een vaste basispremie. Afhankelijk van de regio waar je woont, geldt een korting of een toeslag op deze premie. Als je preventieve maatregelen treft, kun je in aanmerking komen voor preventiekorting. Deze kan oplopen tot maar liefst 20%. De hoogte van de premie is ook afhankelijk van het gekozen eigen risico. Bereken nu je premie.

Een woning is voor veel mensen een kostbaar bezit. Met de ANWB Opstalverzekering heb je een complete dekking voor jouw huis. Maar ook jouw tuin, garage en alles wat vast zit aan jouw woning, is meeverzekerd. 

Glas is standaard meeverzekerd op de Opstalverzekering.

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Contact & Service