Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in New York

Voor een Big Apple-rondreis

Door een auto te huren in New York, de grootste stad van de Verenigde Staten, ontdek je alle beroemde attracties die de Big Apple populair maken, zoals het Vrijheidsbeeld en Times Square. Ook is New York een ideaal startpunt voor een ontdekkingstocht langs de Amerikaanse oostkust met zijn prachtige natuur en cultuurrijke steden. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur New York voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in New York

New York

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren in New York met tips voor bezienswaardigheden

Een auto huren in New York op een van de grote vliegvelden is een snelle manier om bij het hotel te komen. Dé bezienswaardigheid in New York is het symbool van de stad en eigenlijk heel de Verenigde Staten: het Vrijheidsbeeld. Lady Liberty werd in de 19de eeuw door Frankrijk cadeau gedaan aan New York. Het eerste wat immigranten die tussen 1892 en 1954 aankwamen op Ellis Island zagen, was het Vrijheidsbeeld. Vanaf het observatiedek van het Empire State Building heb je een spectaculair uitzicht over de stad. Bij helder weer kijk je tientallen kilometers ver en krijg je een goede indruk van hoe omvangrijk de metropool New York is.

Een ander beroemd punt in de stad is Times Square, waar de talloze lichtreclames je verwelkomen aan de poort van Broadway. Times Square is feitelijk een verkeersknooppunt waar je ook met de huurauto langs kunt rijden. Al rijdend op de Brooklyn Bridge heb je een mooi uitzicht over de skyline van New York. In Central Park zoek je de rust op in een van de grootste stadsparken ter wereld met een oppervlakte van 3,5 vierkante kilometer.

Met een huurauto bezoek je eenvoudig andere mooie steden langs de oostkust. De bakermat van de Amerikaanse onafhankelijkheid, Philadelphia, ligt op minder dan twee uur rijden. Washington en Boston bereik je in zo’n drie uur.