Auto huren Alicante - All-in bij ANWB

Vlieg je naar het Spaanse Alicante, dan is het eenvoudig om een auto te huren en vanaf het vliegveld door te rijden naar Alicante of een van de populaire badplaatsen van Spanje. Zo heb je volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven! Via ANWB regel je eenvoudig bij Sunny Cars een huurauto in Alicante tegen aantrekkelijke tarieven. Een huurauto boek je all-inclusive, dus geen extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

Korting op autohuur Alicante voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Alicante

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: Ontdek Alicante met een huurauto

Voordat je met je huurauto doorrijdt naar de Spaanse badplaatsen, wist je dat Alicante zelf ook genoeg te bieden heeft? De aangename temperatuur zorgt voor gezellige terrassen en de diverse musea zullen de cultuurliefhebber doen watertanden. Alicante is voorzien van meerdere aangename stranden zodat ook de zonaanbidders op de wenken worden bediend. Of laat je huurauto even staan. Want de mooiste wandelpromenade van Alicante is Explanada de España en die kan gewoon te voet!

Daarom autohuur

Genieten en zoveel mogelijk zien van Alicante en de populaire badplaatsen? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want de huurauto’s van onze partner Sunny Cars zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.