Auto huren Alghero

Alghero is de vijfde stad van Sardinië en misschien wel de meest geliefde bestemming van het eiland. Het levendige centrum, de mooie stranden en de leuke uitstapjes maken Alghero een aantrekkelijke stad voor jouw vakantie. Ook geïnteresseerd in een bezoek aan Alghero? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Alghero voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Alghero

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Alghero met een huurauto

In het prachtige centrum van Alghero is het goed vertoeven. Je vind hier vele bars, restaurants en ambachtelijke boetiekjes. Tijdens het dwalen door de binnenstad is het zeker de moeite waard om even in een van de indrukwekkende kathedralen binnen te lopen. Ten noorden van de stad bevinden zich de uitgestrekte stadsstranden en de haven. Wat ook zeker een aanrader is, is om de grotten van Neptunus te bezoeken! Met de auto zijn deze grotten goed bereikbaar.

Waarom autohuur Alghero

In Alghero zijn er genoeg leuke dingen te doen! Ook zijn er op het hele eiland van Sardinië uitstapjes te maken en mooie plaatsen te zien. Alghero is een mooie uitvalsbasis voor alles wat de gehele provincie Sassari te bieden heeft. Met een huurauto via de ANWB heb je de vrijheid de hele provincie te ontdekken!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.