Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Pisa en Toscane

Een vakantie in Pisa is niet compleet zonder een bezoek aan de beroemde scheve Torre Pendente, de botanische tuin midden in de stad of de grote kathedraal op het Piazza dei Miracoli. Buiten de stad lenen de glooiende heuvels van Toscane zich uitstekend voor prachtige tochten in de omgeving, langs wijngaarden en cipressen. Via de ANWB regel je een auto in Pisa tegen aantrekkelijke tarieven. En ook een auto huren in Pisa zonder creditcard is mogelijk.

Korting op autohuur Pisa voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Pisa

Pisa

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Een auto huren in Pisa: tips voor jouw vakantie

Op slechts anderhalf uur vliegen van Amsterdam ligt Pisa. Deze prachtige Italiaanse stad in de regio Toscane is tevens de hoofdstad van de gelijknamige provincie Pisa. Hoewel de imposante havenstad tijdens de Tweede Wereldoorlog veel te verduren heeft gehad, bleven de belangrijkste gebouwen bespaard. Populaire bezienswaardigheden zijn te vinden op het Campo dei Miracoli (het Veld der Wonderen). Beklim bijvoorbeeld de scheve toren van 55 meter hoogte voor een prachtig uitzicht over de huizen van Pisa of maak dé iconische foto waarin je de toren probeert recht te zetten.

Midden in de stad ligt de groene oase Orto Botanico di Pisa. Deze botanische tuin hoort bij de universiteit van Pisa en is de oudste ter wereld. Dit is de ideale locatie voor een picknick met lokale streekproducten van de Italiaanse markt op het Piazza delle Vettovaglie, zoals focaccia, kaas en salami. Het kunstmuseum Museo Nazionale di San Matteo herbergt geïllustreerde manuscripten en prachtige schilderijen uit de 12de tot 15de eeuw.

Met een huurauto ontdek je niet alleen het eeuwenoude Pisa, maar ook het mooie decor voor menige film: Toscane. Met een huurauto ben je zo in de stad van de veertien torens, San Gimignano, bewonder je de marmergroeve in Carrara en rijd je door de iconische vallei Val d’Orcia, met de voor Toscane zo typerende, glooiende heuvels en witte cypressenlanen.