Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Griekenland - All-in bij de ANWB

Ga je op vakantie naar Griekenland of een van de Griekse eilanden dan is het de moeite waard om een auto te huren. Handig voor uitstapjes en zo zie je veel meer van Griekenland! Ontdek dit land met de bijzonder aantrekkelijke tarieven voor autohuur in Griekenland. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Griekenland voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Griekenland

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Griekenland met een huurauto

Veel vakantiegangers huren een paar dagen of een groot deel van hun verblijf een auto. Je parkeert de huurauto eenvoudig naast je hotel of appartement en je kunt er zo op uit. Zo zie je veel meer van Griekenland! Het is zelfs mogelijk om meerdere Griekse eilanden zoals Rhodos en Kos te bezoeken met een huurauto. Met een grote ferry gaat de huurauto gemakkelijk mee. Verwonder je over de Akropolis in Athene, bezoek de middeleeuwse stad van Rhodos, rij naar het paleis Knossos op Kreta, bewonder de byzantijnse monumenten van Thessaloniki, kom tot rust op een van de vele stranden, ontdek Corfu met je eigen huurauto.

Meer dan oudheden alleen

Hoewel je wellicht bij het horen van de naam Griekenland in eerste instantie denkt aan oudheden en historie zal je verrast zijn over het moderne Griekenland. De Griekse keuken behoort tot de top van Europa en de gastvrijheid van de Griek zal je doen verrassen. Hoe kom je bij de pittoreske plaatjes waar gastvrijheid bij iedereen in het bloed zit vraag je? Een auto huren in Griekenland is bijzonder eenvoudig.

Waarom een auto huren in Griekenland?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief. Met topleveranciers is de kwaliteit gegarandeerd.