Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Phoenix

Voor een rondreis door het zuidwesten van de VS

Door een auto te huren in Phoenix, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Arizona, ontdek je de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. Bovendien is het een ideaal startpunt voor een rondreis in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Je bezoekt mooie musea maar ook de fraaie dierentuin. Ook is de beroemde Grand Canyon goed bereikbaar. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Phoenix voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Phoenix

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Phoenix en omgeving

Een auto huren in Phoenix doe je bij aankomst op de luchthaven, niet ver van het centrum. In het historisch hart van Phoenix zijn weinig monumentale panden, maar rond Heritage Square staan er nog enkele uit de 19de en begin 20de eeuw, zoals het Forest Burgess Carriage House en Hughes-Stevens Duplex. In de oude mijnstad Goldfield in het oosten van de stad krijg je een inkijkje in het oude Phoenix en de goudkoorts die in de 19de eeuw heerste.

In het Heard Museum komen de tradities, culturen en geschiedenis van 22 regionale Amerikaanse indianenstammen samen, terwijl je in het Arizona State Capitol alles te weten komt over de historie van de staat Arizona. Kunstliefhebbers ontdekken in het Phoenix Art Museum een van de grootste collecties beeldende kunst in het zuidwesten van de VS. Andere populaire attracties zijn de Phoenix Zoo, met meer dan veertienhonderd dieren, en het Scottsdale Fashion Square, waar je uitgebreid kunt winkelen.

Buiten de stad zoek je met de huurauto de rust op in het uitgestrekte woestijnlandschap. In de Desert Botanical Garden ontdek je zeldzame flora. Bij de zogeheten Hole-in-the-Rock geniet je van het uitzicht op downtown Phoenix. Je bezoekt met de huurauto ook de machtige Grand Canyon, op ongeveer drie uur rijden van Phoenix.