Auto huren Phoenix - All-in via de ANWB

Phoenix is de hoofdstad van de staat Arizona. Voor veel mensen is dit een tussenstop van of naar de  Grand Canyon of Californië. En dat is jammer want ondanks de flinke hitte is er genoeg te zien in deze grote stad (2,8 miljoen inwoners). Een prima stad ook om met de auto te doen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Phoenix voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Phoenix

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek Phoenix met een huurauto

Aan Heritage Square, in het centrum, staat een aantal historische panden. Hier vlakbij is het Arizona Science Museum met planetarium en de eerste katholieke kerk van Phoenix uit 1881, de St. Mary Baseliek. Ben je geïnteresseerd in de cultuur en het leven van de oorspronkelijke indiaanse stammen? Bezoek dan het Heard Museum aan Monte Vista Rd/ N.Central Av. Door middel van film, dansvoorstellingen, een grote collectie kunstvoorwerpen, een Navajo Hogan, wapens, potten en schilderijen, krijg je inzicht in het leven van de vele stammen die in Arizona en daarbuiten wonen en werken. Phoenix heeft ook natuur die de moeite waard is! Er is het South Mountain Park met een schitterend uitzicht over de stad. Je kunt er wandelen, paardrijden of picknicken. In Pagagopark ligt een grote botanische tuin, de Phoenix Zoo en de Hall of Flame, het brandweermuseum. Phoenix heeft voor ieder wat wils.

Waarom autohuur in Phoenix?

Wil je meer van het gebied rondom Phoenix zien dan is er een aantal mogelijkheden. Een leuke manier om veel te zien is de Apache Trail historische autoroute. Dit is een van de oudste autoroutes in Amerika en de eerste historic and scenic highway. De Apache Trail slingert langs woestijnen, bergen, rotswoningen en oude mijnsteden. Als eerste kom je Goldfield Ghosttown een toeristisch stadje met historische gebouwen, winkels, een bordeel, een bakker en mensen in klederdracht. Je kan er ook een mijntoer maken met een treintje.

Verderop kom je bij de verloren goudmijn Lost Dutchman State Park. Het park biedt toegang tot de meest mooie delen van de Superstitious Mountains. Je kan er heerlijk wandelen en genieten van de mooie uitzichten. Als je de route vervolgt kom je op onverharde wegen. De route geeft een prachtig uitzicht over Fish Creek Canyon en verschillende meren. De weg is een eenbaansweg met wissels en als hoogtepunt een hoogtedaling van 15-17 procent! De hoofdattractie is de Roosevelt dam. En die is bijzonder want het is de hoogste gemetselde dam ter wereld. Ga je naar Phoenix? Huur dan een auto via ANWB bij Sunny Cars!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.