Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Miami

Zon, zee, strand, warme temperaturen en Caribische invloeden: een auto huren in Miami is het begin van een zinderende stedentrip in het zuiden van de Verenigde Staten. Miami staat bekend om de stranden, zoals het beroemde South Beach en Ocean Drive met de opvallende architectuur. Bij de ANWB huur je tegen aantrekkelijke tarieven een huurauto. Als hoofdbestuurder is een auto huren in Miami zonder creditcard niet mogelijk.

Korting op autohuur Miami voor ANWB-leden 

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Miami

Miami

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Miami

Je ontdekt eenvoudig de mooiste plekken in Miami met een huurauto. In het Art Deco District bewonder je al rijdend langs Ocean Drive ruim achthonderd gebouwen in art-deco- en kubistische stijl met een frisse pasteltint. Ocean Drive ligt op het schiereiland Miami Beach voor de kust van de stad. Voor bezienswaardigheden in het centrum van Miami is een huurauto daarom een uitkomst.

In twintig minuten bereik je de Cubaanse wijk Little Havana. Kloppend hart is Calle Ocho, waar op elke straathoek salsamuziek klinkt en je smult van Cubaanse specialiteiten. In Máximo Gómez Park spelen de mannen domino, terwijl ze sigaren roken en politieke kwesties bespreken.

Een kwartier rijden ten zuiden van Little Havana ligt een van de oudste wijken van Miami, Coconut Grove. Dit is een populaire plek om te winkelen en uit eten te gaan. Een handige manier om hier de huurauto te parkeren is via valet parking. In de wijk bezoek je ook het Vizcaya Museum and Gardens, dat opvalt door de Italiaanse renaissancestijl. Het museum heeft een fraaie collectie van kunstwerken en meubels, daterend van de 15de tot aan de 19de eeuw.

Met een huurauto kun je ook op pad buiten Miami. Nationaal park Everglades ligt op een uur rijden van de stad. Hier neem je plaats op een airboat in de hoop alligators te spotten.