Auto huren Tenerife

Ga je op vakantie naar Tenerife? Dankzij de passaatwind is het klimaat erg aangenaam. Met een gemiddelde temperatuur van 19 graden in de winter en 25 graden in de zomer is het heel het jaar door een prima bestemming. Een auto huren op Tenerife kan met bijzonder aantrekkelijke tarieven, zodat je het grootste eiland van de Canarische eilanden rustig kan ontdekken. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Tenerife voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto op Tenerife

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek cultuur en meer met een huurauto

Een auto huren op Tenerife is een goede manier om het eiland te verkennen. Rijdt naar de vulkaan Pico Del Teide, de hoogste vulkaan van Spanje. Je kunt er naar een hoogte van 3530 meter gaan met de kabellift. Ontdek de prachtige landschappen van het omringende nationale park waar je je zo nu en dan waant op een maanlandschap.

De meeste bezoekers van Tenerife gaan naar het eiland vanwege de stranden en het lekker weer. Je kunt er echter ook prima watersport beoefenen of met de fiets een mooie tocht maken.

Door een auto te huren op Tenerife beleef je meer van het eiland. Bezoek bijvoorbeeld eens de meest authentieke badplaats van Tenerife, Garachico, gelegen aan de noordkust. Hier vind je ook de natuurlijke zoutwaterbaden, die een bezoek meer dan waard zijn.

Waarom een auto huren op Tenerife?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren op Tenerife is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.