Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Pescara

Voor een stedentrip aan de Adriatische kust

Door een auto te huren in Pescara combineer je een strandvakantie met culturele uitstapjes. De stad in de kuit van de Italiaanse laars is een geliefde badplaats aan de Adriatische kust. Pescara heeft ruim 10 kilometer aan stranden met volop mogelijkheden voor recreatie, en een bruisend uitgaansgebied. In het historisch centrum bewonder je monumentale gebouwen, waaronder een aantal prachtige kerken. Een huurauto geeft je ook de vrijheid om buiten Pescara rond te kijken. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

 

Zoek een huurauto in Pescara

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Pescara en omgeving

Een auto huren in Pescara doe je bij aankomst op de luchthaven, op tien minuten van het centrum. Hier ontdek je een mooie combinatie van historisch en modern, omdat Pescara na de Tweede Wereldoorlog grotendeels is herbouwd. Blikvanger is de kathedraal van San Cetteo. Dit was oorspronkelijk een middeleeuwse kerk die begin 20de eeuw werd vervangen door een kathedraal in neoromaanse stijl. Het stadhuis van Pescara is relatief modern, maar heeft prachtige oude fresco’s in de raadszaal.

Een ander modern en opvallend bouwwerk is de in 2009 gebouwde Ponte del Mare over de rivier Pescara. Vanaf de brug geniet je van een prachtig uitzicht, met in de verte de bergen van de Corno Grande. In de gezellige wijk Vecchia Pescara zijn veel restaurants. In het museum Delle Genti d’Abruzzo kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad.

Met het gemak van een huurauto ontdek je buiten Pescara een uniek stukje kustlijn waar vissers lang geleden houten vissershutjes bouwden op zee: de Trabocchi-kust. Chieti ligt op twintig minuten reizen van Pescara. In deze stad, die je bezoekt op weg naar het nationale park van Majella in de Apennijnen, bewonder je overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals resten van een tempel en een theater.