Auto huren Pescara

Pescara is een badplaats aan de Italiaanse kust van de Adriatische Zee. De stad ligt op zo’n 200 kilometer van Rome en is sinds de budget airlines op Pescara vliegen voor iedereen snel en goedkoop bereikbaar. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Zoek een huurauto in Pescara

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Pescara met een huurauto

Pescara is natuurlijk vooral bekend om zijn mooie brede stranden. Maar Pescara heeft veel meer! Neem eens een kijkje in de Museo d’Arte Moderna Vittoria Colonna. Het heeft een kleine vaste collectie, maar geniet vooral bekendheid om zijn mooie internationale tentoonstellingen. Het museum is gevestigd in een modern pand aan de boulevard. Een relatief nieuwe bezienswaardigheid is de Ponte del Mare. Deze burg over de rivier de Aterno-Pescara lijkt op een grote zeilboot.

De brug is alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers en is 466 meter lang! In het zuiden van de stad ligt een fantastisch park. Dit park, Pineta Dannunziana, biedt rust, prachtige flora en fauna en het is een beschermd natuurgebied. Pescare leent zich ook om heerlijk Italiaans te flaneren. Vooral de ijssalons in Pescara staan hoog aangeschreven. Er is ook ’s avonds veel te doen in de vele bars en restaurants.

Waarom autohuur in Pescara

Pescara wordt ook wel de toegangspoort tot de Abruzzen genoemd een schitterend gebied met veel geschiedenis en natuurschoon. Om zelf de streek in te trekken is het aanbevolen om een auto te huren. Dit kan eenvoudig via ANWB en Sunny Cars! Met de auto kan je in een half uur naar Chieti rijden. Dit plaatsje, op de top van een groene heuvel, staat bekend als een studentenstad. Bezoek in Chieti het Archeologisch museum en ontdek de rijke historie van de stad. Neem ook een kijkje in de Cattedrale di San Giustino of bij de overblijfselen uit de Romeinse tijd.

Op 35 minuten ten zuiden van Pescara ligt de abdij van San Giovanni in Venere. De kerk met bijbehorend klooster zijn gebouwd in de 13e eeuw. Het uitzicht vanuit het klooster op de Adriatische Zee is verrassend mooi. Op ongeveer 60 kilometer van Pescara ligt het Parco Nazionale della Majella. Hier is de pure, ongerepte natuur waar de Abruzzen bekend om staan. Het is een paradijs voor dieren en je vindt hier diersoorten die bijna nergens in Europa te vinden zijn. In de bergtoppen van Majella liggen vele grotten. De leukste om te bezoeken zijn de Grotta del Cavallone. Deze horen tot de grootste van Europa.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.