Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

alt text

Elektrische stadsfietsen test

De Kampioen heeft acht robuuste én eigentijdse e-bikes voor de stad getest.  Bekijk de testresultaten per e-bike.

alt text

Prijsvragen

Maak kans op kaartjes voor Ouwehands Dierenpark en voor livestreams van de operavoorstellingen van The Metropolian Opera House in New York. Heb je een drone? Doe dan ook mee met onze fotowedstrijd en maak kans op een actioncam van Rollei.

alt text

Museumstuk

Nu er robotstofzuigers door de kamer rollen die zelfstandig de boel stofvrij houden, kunnen wij ons met belangrijker zaken bezighouden. Dat was ooit wel anders. Begin 20ste eeuw was daar de blaasbalgstofzuiger, een luxeproduct voor de beter gesitueerde huishoudens.

alt text

Foto's uploaden

Heb jij een foto die is gemakt met een drone? Upload je foto('s) en maak kans op een Rollei actioncam!

alt text

De beste fietsterrassen

Gezien in de Kampioen? Na een mooie fietstocht is het heerlijk om even bij te komen op een terras. Wij zetten de tien beste, mooiste, gezelligste, fijnste of meest gastvrije fietsterrassen van Nederland op een rij.

alt text

Wandel je gelukkig

We zijn massaal aan de wandel. En niét alleen zestigers die tijd hebben. Juist onder dertigers, mensen met drukke banen, lijkt wandelen als (stiekeme) hobby in opkomst.

alt text

Weense wals over het spoor

De ideale manier om de mooiste steden van Oostenrijk te ontdekken? Per spoor! En een beetje over het water.

alt text

De straat: Oudegracht, Utrecht

Utrecht heeft maar één echte gracht. Maar die gracht is dan ook meteen uniek. Hij loopt dwars door het centrum, toeristen laten zich er rondvaren, Utrechters doen er boodschappen en studenten vermaken zich in de cafés op de lager gelegen kaden.

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.

Ook daarom ben je lid