Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

Test: hond mee in de auto

Test: hond mee in de auto

Stukje autorijden met de hond? Tuurlijk, maar dan wel veilig graag. De Kampioen testte 19 producten, van tuigjes tot kooien, én deed crashtests met speciaal gemaakte hondendummy's.

Snack to go: frittata

Snack to go: frittata

Iedereen die een ei kan bakken, kan frittata’s maken. Zo simpel is het. Beetje groente hakken, bakken, stukjes chorizo toevoegen, ei klutsen, mengen en over muffinvormpjes verdelen. Eitje toch?

Wandelen langs kasteel Ruurlo

Wandelen langs kasteel Ruurlo

Instagrammer Katja Staring vindt tijdens haar wandelingen de mooiste dingen. Download deze route langs Ruurlo, of één van de zes andere gratis wandelroutes langs kastelen en ga ook op zoek naar de mooiste natuurschatten!

Mijn picknickfoto

Mijn picknickfoto

Picknicken is een feestje! In het park, op het strand, of gewoon op je eigen vierkante meter-balkon. Heb jij een foto van je favoriete gerecht of de perfecte plek? Upload ’m en maak kans op een activity tracker.

Portretten

Portretten

Sean, Karen en Marijn verdienen hun geld op de fiets. Lekker buiten, het hoofd in de wind en ook nog eens goed voor het milieu!

Toetje

Toetje

Knutsel je eigen (bewegende) skelet en maak kans op 5x 5 kaartjes voor Corpus, 'reis door de mens'.

Bloesemroute Haspengouw

Bloesemroute Haspengouw

Niets juicht meer ‘lente’ dan een fruitboom in bloei. Helemaal als je door de eindeloze bloesemvalleien van de Vlaamse streek Haspengouw scootert. Daar trekt de lente in z’n volle glorie aan je voorbij!

Umbrië, alleen voor levensgenieters

Umbrië, alleen voor levensgenieters

Puur Italië zonder toeristenmassa's. Bestaat dat nog? Zeker. Ga naar de streek Umbrië: het groene én authentieke hart van de laars.

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.

Ook daarom ben je lid