Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

Prijsvraag Nederlands IJsbeelden festival

Prijsvraag Nederlands IJsbeelden festival

Van 23 december t/m 4 maart is in Zwolle Nederlands IJsbeelden Festival. De Kampioen geeft 4 x 4 toegangskaartjeskaartjes weg en één iemand wint zelfs een overnachting voor 2 personen in het IJshotel in Zwolle!

Tanktest

Tanktest

Waar tank je het goedkoopst en waar het duurst? Lees het in de Nationale Tanktest en bespaar makkelijk enkele tientjes per jaar.

Dordrecht, tips

Dordrecht, tips

Snoepige antiekwinkels, cafés waar je graag nog eens terugkomt en het fluisterstille natuurgebied Biesbosch. Zeventien tips voor Dordrecht!

Mijn mooiste streetart-foto

Mijn mooiste streetart-foto

Spectaculaire muurschildering gezien of de nieuwe Banksy ontdekt? Maak een foto en upload 'm hier.

Dankzij jou doen wij dit

Dankzij jou doen wij dit

Vrijwillig fietsles geven of fietsen repareren, levens redden met een helikopter of auto’s repareren, dankzij jouw lidmaatschap kan de ANWB dit allemaal doen. Leden en medewerkers vertellen. 

Vietnam

Vietnam

Als we de Mekongdelta niet hebben gezien, zijn we niet in Vietnam geweest. En hópla… we reizen naar de zuidelijke Mekongdelta, de wonderbaarlijke waterwereld met kleurrijke markten, woonboten, eilandjes en honderden riviertjes.

winterwandelroutes

winterwandelroutes

Juist als het buiten lekker fris is, moet je gaan wandelen. Want wat is er lekkerder dan een hap frisse lucht en een koude neus? Hier vind je de 10 allermooiste winterwandelingen in Nederland.

De Amalfikust

De Amalfikust

Steile kliffen, verborgen strandjes en geheime baaien. De Almalfikust is de perfecte plek om incognito op vakantie te gaan. Daarom komen Hollywoodsterren er zo graag...

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.

Ook daarom ben je lid