Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

Test navigatie-apps

Test navigatie-apps

‘Schat, gaan we nog goed?’ Als iets de vakantiestemming in de auto kan bederven is het wel de weg kwijtraken. Wij hebben 6 navigatie-apps voor je getest. En die zijn nog gratis ook!

Knutsel een vliegtuig

Knutsel een vliegtuig

Bouw je eigen vliegtuig van papier, hout, Lego of welk materiaal dan ook. De maker van het mooiste/ origineelste/ creatiefste vliegtuig wint een reis voor vier personen naar Florida!

Vakantieboekje

Vakantieboekje

Hee, vakantieganger! Het is (bijna) vakantie en wat doe je dan het liefst? Niks! He-le-maal niks. Dat is best lekker, maar na een tijdje misschien ook saai. Daarom maakten we een ANWB vakantieboekje.

Mijn eerste autorit

Mijn eerste autorit

Hoe zat jouw baby, of misschien jijzelf, erbij tijdens het eerste ritje in een auto? Upload je foto en maak kans op een Rollei actioncam!

Dagje Scheveningen

Dagje Scheveningen

Ritjes in het reuzenrad, anemonen aaien, bakkies pleur drinken in het Kurhaus én met zijn allen de surfplank op. Neem je kinderen gerust mee naar de Haagse badplaats waar toeristen zo lekker hun tong over breken: Scheveningen!

De straat Rotterdam

De straat Rotterdam

De Witte de With. Dit is de straat waar Rotterdammers van houden. Omdat er gewoond, gewerkt en gedronken wordt. Omdat je er 1001-gaten-flensjes kunt eten bij Hotel Bazar, lingerie van Marlies Dekkers kunt kopen en zo doorloopt naar Boijmans. We geven tips voor de beste adresjes.

Top 10 meest vergeten op vakantie

Top 10 meest vergeten op vakantie

Je bent vertrokken, verlost van de stress rond het inpakken en afsluiten van huis en haard. En dan voel je wat sluimeren, alsof je iets vergeten bent. Nee, sus je jezelf, vast niet. En dan ineens schiet het je, pats-boem, te binnen. Voor deze zomervakantie hier een afvinklijstje: de 10 meest vergeten reisspullen ooit.

Vakantievideo's

Vakantievideo's

Zijn je telefoon en jij ook op vakantie onafscheidelijk? Combineer het nuttige met het aangename en maak je eigen vakantiefilm van 60 seconden. Upload jouw video en doe mee aan onze videowedstrijd! Ben je nog niet zo ervaren? Smartphone-expert Geertje Algera geeft tips hoe je een prachtige video maakt!

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.

Ook daarom ben je lid