Kampioen

Kampioen

Avonturier of stadsbezoeker, fietsfanaat of autofreak...de ANWB Kampioen overvalt je met de leukste ideeën en tips. Klik hier onder door naar de laatste reportages uit de Kampioen, of zoek op onderwerp onder 'Gezien in de Kampioen'.

Nu op kampioen.nl

alt text

Test powerbanks

Van smartphone tot smartwatch, we gebruiken steeds meer mobiele apparaten. En soms hebben ze een lege batterij. Dan komt een powerbank van pas: een accu op broekzakformaat. Welke is de beste?

alt text

Prijsvraag Harry Potter

Binnenstappen op Zweinstein, de Steen der Wijzen bekijken en een Slurk werpen. Weet je wat dit betekent? Inderdaad: de tentoonstelling Harry Potter: The Exhibition komt naar Nederland. En we geven drie familietickets )voor vier personen) weg! Kans maken? Doe mee met deze prijsvraag.

alt text

Museumstuk

Het hondje Sten van de familie Van Ogtrop heeft dochter Liesbeth letterlijk warm gehouden tijdens de ijskoude hongerwinter van ’44-’45.

alt text

Foto's uploaden

Upload een foto van Nederland die niet-Nederlands aandoet en maak kans op een draadloze speaker van Sony.

alt text

Madeira

Het is altijd lente op bloemeneiland Madeira, een stukje Portugal midden in de Atlantische Oceaan. Stort je op de leukste activiteit: wandelen! We geven tips voor de mooiste plekjes en het lekkerste eten.

alt text

Hoe werkt... oliesmering

Een motor heeft olie nodig. Krijgt ie die niet, dan kan er grote schade ontstaan. Motorolie zorgt voor een dunne smeerfilm tussen de onderdelen die langs elkaar heen bewegen.

alt text

's-Hertogenbosch

Een worstenbroodje met chique vulling, film kijken in een oude koekjesfabriek: in ’s-Hertogenbosch is alles nét even anders. Behalve de Bossche bol: die smaakt nog precies zoals-ie eruitziet! Acht tips.

alt text

De straat Haarlem

Iedere maand de trots van een stad. Dit keer is het de beurt aan Haarlem met haar 'Gouden Straatjes'. Eén van de mooiste en oudste is de Warmoestraat waar in de Gouden Eeuw veel ambachtslieden hun winkels hadden.

Digitaal archief

Digitaal archief

De Kampioen heeft een groot deel van het archief via Google Books digitaal toegankelijk gemaakt.