Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Las Palmas de Gran Canaria

Voor een afwisselende eilandvakantie

Door een auto te huren in Las Palmas de Gran Canaria maak je tijdens een zonvakantie mooie uitstapjes op het populaire vakantie-eiland Gran Canaria. In Las Palmas zelf verken je de historische wijk La Vegueta en het huis waar de wereldberoemde ontdekkingsreiziger Columbus verbleef. Je kunt met de huurauto ook buiten de stad rondkijken. Tijdens een autorondreis op het eiland geniet je van de vulkanische landschappen en authentieke dorpen. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Las Palmas de Gran Canaria voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Las Palmas de Gran Canaria

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in en rond Las Palmas de Gran Canaria

Een auto huren in Las Palmas de Gran Canaria doe je bij aankomst op de lucthaven, op twintig minuten ten zuiden van de stad. In Las Palmas zijn genoeg parkeergarages voor de huurauto. In La Vegueta bewonder je monumentale panden, zoals de Sint-Annakathedraal. Deze kerk heeft verschillende bouwstijlen, waaronder romaans, gotisch en Moors. Een belangrijke attractie in de stad is het Casa de Colón met fraaie houten balkons en plafonds, en prachtig versierde deuropeningen. In dit paleis zou Christoffel Columbus in 1492 hebben verbleven tijdens de reparatie aan een van zijn schepen. Tegenwoordig is het een museum met tentoonstellingen en voorwerpen gerelateerd aan Columbus.

Omdat Gran Canaria niet heel groot is, zijn de afstanden goed te doen. Zo maak je vanuit Las Palmas mooie uitstapjes. Op een kwartier rijden ligt het dorp Teror. Dit is voor de eilandbewoners een bedevaartsoord vanwege de Basiliek van Virgen del Pino, de beschermheilige van de Canarische Eilanden.

Met de huurauto ontdek je ook de vulkanische landschappen van de Caldera de Los Marteles en het gebied rond de 1949 meter hoge berg Pico de las Nieves. Verder is de rotsformatie Roque Nublo een bijzonder natuurfenomeen op het eiland.