Auto huren Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas ligt in het noordoosten van het eiland Gran Canaria, te midden van een schitterende omgeving die bestaat uit twee baaien en de bijbehorende prachtige stranden. Vele toeristen vinden ieder jaar dan ook weer hun weg naar deze indrukwekkende stad. Ook op vakantie naar Las Palmas? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Las Palmas de Gran Canaria voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Las Palmas de Gran Canaria

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tips om te doen in Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas de Gran Canaria is een bruisende stad die bol staat van de Spaanse ambiance, geschiedenis en cultuur. In de stad is genoeg te doen en je zal je hier dan ook nooit vervelen. Je ervaart hier namelijk het stadsleven, maar daarnaast is er ook een langgerekt zandstrand waar je heerlijk kunt relaxen. De stad kent vele chique winkels en boetiekjes en gezellige zijstraatjes met sfeervolle cafés. Bezoek ook één van de mooie bezienswaardigheden, zoals de kapel van San Antonio Abad, of het bisschoppelijk paleis.

Waarom auto huren in Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmas is een bruisende stad waar veel te zien en te ondernemen is. Maar niet alleen de stad, het gehele eiland Gran Canaria is een bezienswaardigheid op zich. Regel vooraf aan je vakantie een huurauto via Sunny Cars en ANWB en ontdek alles wat dit prachtige eiland je te bieden heeft!