Auto huren Bergamo

Bergamo is lang niet zo bekend als Milaan, maar de stad verdient het om uit deze schaduw te treden! Deze prachtige en veelzijdige stad heeft namelijk veel te bieden voor vakantiegangers. Ook is het ideaal om vanuit de stad andere Italiaanse steden te bezoeken. Met een huurauto heb je de vrijheid Bergamo en de omgeving te ontdekken! Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bergamo voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Bergamo

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Bergamo met een huurauto

De stad Bergamo bestaat eigenlijk uit twee verschillende delen. De Cità Bassa, welke in het dal is gelegen, en de Città Alta, het oude historische centrum dat boven op een heuvel ligt. Beide delen van de stad zijn met elkaar verbonden via verschillende trappen, maar ook met een kabelbaan. Extra leuk om de hoogte aan je voorbij te zien trekken! In de stad is het goed vertoeven met mooie winkels, restaurants en zeer brede lanen om doorheen te slenteren.

Waarom autohuur in Bergamo

Vanuit Bergamo is Milaan prima te bereiken. Ook is het een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de Italiaanse meren. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan het Comomeer of het Gardameer. Ook in de winter kun je vanuit Bergamo gemakkelijk naar het skigebied Val Seriana. Een auto huren is zeer handig om de stad en de omgeving van Bergamo te ontdekken!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.